/i/Tespit

  1. 101.
    +1
    kardeşim böyle ironik bir entry giriyosan eleştiriye açık ol.
    vikipedigibi bi kaynağı kaynak olarak göstermen bazı kişilerce amk salağı tepkisi alabilirsin bunu gerçek adınla yaşadığın dünyada tekrar tekrar yapmamanı öneririm.he dersin bak kaynakça veriyolar felan burda kimse girip kaynakçadaki kaynakları incelemez.
    bir insanın tarihi öğrenme şeklini eleştriyiosan bazı şeyleri aşmış olman gerekebilir ne biliyim osmanlıcayı sökmüş arşiv odalarının tozlarında tozdan kirden soğuktan zatürre felan olmuş gerekir.ne biliyim en azından siyasi ve sosyal tarihle ilgili analiz yapabilmen egerekir.pek bunları yaptıgını söyleyemem.
    kadir püsküllobilmem neyi günahım kadar sevmem lakin adam dediğin gibi birilerinin züt yalayıcısı felan değil. yiğidi öldür hakkını ver ideolojik olarak sana bana ona ters düşebilir lakin adam doğru veya yanlış savundugu degerler var ve bunu her zaman söylemiş birisi eger videolarını incelersen yani son yıllardaki değil eski felan.
    osmanlıyı kötülemen veya kötülememen umrumda değil. ister atan kabul edersin ister etmezsin.o hiç umrumda değil. lakin tek taraflı resmi tarihle yaşamamanını da öneririrm.
    birşeyi eleştrirken kendini de eleştirmen gerekir.
    herneyse kendine iyi bak haddim olmayarak bir kaç şey yazdım.
    ···
   tümünü göster