/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +241 -38
    panpalar biz bu kızla lisede tanıştık. kız benimle tanışmadan çok hareketliydi,ben serbestliğinden rahatsız oldukça duruldu, sakinleşti. sınava birlikte çalıştık.o zamanlar öss vardı. yine de kızın puanı benden düşük geldi,ben daha iyi bir üniversiteye gidebilecekken, onun yanında kaldım ve ona göre tercihler yaptık. bölüm yazmıyorum fakat istediğim bölüm gittiğim ünide olmadığı için ancak ona yakın bir bölüme gidebildim.

    ben evde kalıyordum, kız yurtta.bir süre sonra kızın çalışması gerekti,ben o zamanın parasıyla 200 tl için sevgilimi çalıştırmak istemedim, kendimden 100 tl ayırdım, babamdan da aylık 100 tl fazla aldım. parayı kızın eline vermesem de taksitlerini kapattım. çalışmaktan bir sene boyunca kurtuldu. zamanla hiçbir problemimiz kalmadı,o varken başka kızlara yan gözle bile bakmadım.

    geçen aylarda birbirimize biraz zaman mı versek demeye başladı,o kadar sevdiğim kızın ağzının ortasına bi tane patlatasım geldi, yine de sustum. şimdi başka birinden hoşlanıyormuş geldi bana söyledi. beni gerçekten seviyorsan mutlu olmamı dilersin, dilemiyorsan zaten sevmemişsindir dedi.

    bu kıza oturup laf anlatacak değilim ama onu hala seviyorum. merak ettiğim şu değişen hayatımı ve boşa giden yıllarımı bana kim geri verecek?
    ···
   tümünü göster