/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1
    hayatımda gibmediğim kız kalmadı içmediğim içki yaşamadığım adrenalin kalmadı amk..
    bundan 1 ay önce bir kız ile tanıştım güzel sevimli eğitimli yaşam enerjisi ile dolu bilmiyorum yani beyler ilk defa aşık oldum sanırım..
    hayatımda kendimi ilk defa değerli hissettim. ve ilk defa kızlara karşı ilgimi kaybettim gözüm o kızdan başkasını görmemeye başladı
    kızı gördüğümde kekelemeye başlıyordum o kadar kız girdi hayatıma ama onun etkisi bir başka oldu amk. çok sevdim amk ama arkadaşları kıza beni nasıl anlattıysa artık kız ona karşı olan sevgimi geri çevirdi. ilk defa bir kızı 250 gr olarak görmüyordum. hayır yanıtını alınca kötü oldum beyler. kısaca hayatımın içine sıçtı size öyle diyeyim. gece 3 de 4 de sokağa çıkıp dolanıyorum sigara bira elime ne geçerse içiyorum 23 yıllık hayatımda ilk defa depresyona girdim. şimdi sevdiğim kızla çıkan bir muallak var beyler sokakta sabah 5-6 ya karşı onu gördüm asabi asabi geçtim yanından. bana seslenip birader çakmak var mı dedi bende yok dedim.
    iyi o zaman sana çakmak lazım gibisinden ergenvari bir şey dedi o sırada 3 kişi bunlar çocuğu tuttum kafayı geçirdim o sinirli gözüm nasıl döndüyse birine tekme çıkardım diğerine yumruk bu 2 si kaçtı çocuğu öyle bir dövmüşüm ki esnaf geldi amk sabah 10-12 sularında karakolda ifade verdim.
    ilk defa bir kız sevdim kız iyi biri ama iyi ile kötüyü ayırt edemiyor.
    suç onda değil amk.
    bilmiyorum beyler çok halsizim moralsizim kimseyle konuşmuyorum fotosentez yapcam yakında. ev içki şişeleri ile doldu yüksek seste metal müzik dinleyip tek başıma içiyorum...
    ···
   tümünü göster