/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 501.
    +14 -2
    Part 36:

    Esraerolllll: B
    babası: Ba

    Ba: evladım, anladığım kadarıyla kızımla birbirinizi seviyorsunuz, bizde modern bi aileyiz, kızımın sevdiğine karışamam amaa neticede bende bir babayı ve kızımın güvende olmasını isterim. Dünkü konuşmalarınızdan anladığım kadarıyla, bi takım olaylar dönüyo çevrende. Üzerindeki gözleri kızımdan ve benden uzak tut yoksa sonun kötü olur.
    B:Aman abicim(neden abi diyosam beynimi gibeyim) bende en az sizin kadar değer veriyorum mehveşe. Ayrıca sınav günü beni arabayla siz bırakmıştınız o zamandan hatırlarsınız ne kadar iyi biri olduğumu.
    Ba: Ne diyosun evladım, ben sizi bıraktığımı falan hatırlamıyorum hiç. Sınav günü yatağımdaydım ben.

    O ara mehveşle kısa bir bakışma oldu aramızda. Mehveşte biliyordu ki o gün bizi babası bırakmıştı. Halen ne olduğunu çözemediğim bir sırada annesi girdi lafa.
    “aman bey çocukları bi rahat bırak bi kahvaltılarını yapsınlar da sonra konuşursunuz.”
    Ardından sofraya oturduk. Yemekten sonra babası beni arabamın olduğu yere kadar bıraktı. Arabadan inmeden önce de “dün gece rüyandasayıklıyordun. Fark etmedim sanma, kızımdan başka birileri var aklında. Nasıl biridir bilmem ama, ya kızımla devam et bu işe, ya da Zülal adındaki kızı seç bırak kızımın peşini. Bu kartıda al, baya iyi bir pgibologtur. Sorunun olursa ararsın” Böylece rüyamdaki kızın adını zülal olarak sayıkladığımı anladım. Elimdeki karta baktım, klagib bi kartvizitti. Arkasında ise, “dikkatli ol, taksici ve falcı kadın her zaman yakınlarda” yazıyordu. Babası bunları nereden biliyordu* bu kadar detaylı anlatmamıştım. Pgiboloğun adresine baktım, mehveşlerin evinin adresiydi. Arabama atladım tekrardan evlerine gittim. Kapı hafif aralıktı, içeri sessizce girdim, karanlıktı her yer. Bi ritüel yapılıyordu ve yan odadan gelen seslere doğru gittim. Babası, mehveş ve annesi, grup ciks yapıp kan içiyorlardı. Babası beni görünce benide araya alıp 1 gerçek 2 takma gib ile gibmeye başladılar. zütümden kan geldi, alıp şömineye zütürdüler ve zafer bizimdir diye bağırdılar. O anda zil çaldı ve uyandım. Ellerim kanepeye bağlı duruyordum. Sırılsıklamdım. Babası yanımda durmuş, kızımı gibeni giberim diyordu. Ardından 35 cm damarlı zütüme bi girdi cin min kalmadı aq. O acıdan ne yapcağımı bilemedim, babasının dudağına yapıştım ve ciks bittikten sonra, uzanıp birer sigara yaktık.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +8
      Cok kaliteli bir picsin kardesim helal olsun ajajajananag
      ···
      1. 1.
        0
        eyw A:SDÖÇAS
        ···
      2. 2.
        0
        Lan sesli güldüm huur c ocugu ahahahahahaahaahadhdghaadfaadsad
        ···
      3. 3.
        +2
        senin damarını gibeytim ilk defa esra erol sandım oç ama iyiydi bastım şukunu annesiz
        ···
      4. 4.
        0
        Amk çocuğu ya hahaha ciddi ciddi o kadar okudum birde iyiydi verdim şukunu
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      0
      eli öpülecek bi binsin seni seviyorum yaraktanadam
      ···
    3. 3.
      0
      dıbına kodumun çocuğu yedirdin
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster