/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +5 -10
    “nickkabuletmiyogibecemhaa derste neden öyle kızardın?”dedi. Hocaya anlattım durumu, biriyle konuşunca falan böyle oluyo diye. “Ben senin sorununu biliyorum özgüvenin yerlerde, hiç ortaokulda falan bi kız seni reddetti mi” dedi. Düşündüm. 8.sınıfta sınıfa yeni gelen salak bi kıza 8.maddeyi oku 10.maddeyi oku tarzında en sonunda 15.maddeye zütürüp seni seviyorum benle çıkar mısın yazan bi kağıt vermiştim. Kız anlamamıştı(büyük ihtimalle sizde anlamadınız şu an :D) ve ne bu falan dedi. Ya harbiden süzmeydi ya da salağa yatıyodu. O güne kadar 15-20 kişiyle çıkan ben ilk defa bi kız tarafından reddedilmiştim. Hocaya anlattım gene. “o kızı bul ve tekrar dene kabul edince, ayrıl ondan, özgüvenin anca böyle düzelir.” Dedi. Hocaya teşekkür ettim. Artık sıra, Aslı’yı bulmaya gelmişti.
    ···
    1. 1.
      +15
      Panpa teklifi anladim eger öyle teklif eden biriysen 15-20 kızla nah cikarsin ortaokulda anca elini gibmişsindir :(
      ···
      1. 1.
        -1
        aq olay orda işte sanırsam o yüzden salağa yatmış olabilir. yoksa her kıza öyle teklif etmedik. bahçede kıza diz çöküp teklif etmişliğim de var.
        ···
      2. 2.
        +3
        Panpa o da cok salakca bir teklif ya eminmisin 20 kizla ciktigina bidaha düsünsene
        ···
      3. 3.
        +1
        valla sana göre salakçamı bilmem ama kızlar kabul ettiğine göre değilmiş :D ya da ilkokullu olmaktan kaynaklanan olaylar :D
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster