/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +2
    Bastan diyim istersen hic okuma ben biinliyim ;),
    Ama abicim eger olumden korkuyorsan hayati yasamamissindir ; mesela bir odevin vardir bu odevi yapmamissindir ve her an biri gelip o odevi kontrol edeck gibi hissedersin.
    Cunki sen hayatini daha yasamamissin ve yapamayacagin seyler yuzunden korkasin mesela insan sevmekten korkar cunki seni redd edebilir.
    Ama suda vardirki olum bu guzel (?) hayatin son buldugu mukemmel bi kreşentodur. Mesele ciks yaparken zirve bosalmaktir , olumde bu guzel hayatin bosalmasidir...
    Simdi benim sana tavsiyem olmekten korkmamak icin olumu beklemelisin , ona agib olmalisin , tipki sevgilinin gulusunu beklemek gibi… bunu yapmak icinde sadec dusun ve sole bi olmeden once yapilacaklar listesi filan cikar bunlari yap ole seyler yap ki hayatta tadacak baska bsi kalmasin her seyi yap sonra sana yemin ederim ( pek yemin etmem ) ÖLUMDEN KORKMiCAK ONU ARZULAYACAKSIN .
    Sokrata sormus ogrencisi ( hikaye yalniz olabilir ama soleydi sanirsam ;))
    Hocam olmek uzeresiniz simdi ne yapacaksiniz? Gidir orda yatmak gibici degil midir ?
    Sokrat demis ki :
    Orda yatacagimi nerden biliyosun ? Bunu kimse bilemez . ben dunyayi cozdum yasadim gidiyorum arastiracak okicak bsi kalmadi ama orda OLUMDE yasayan kimsenin bildmedigi bi sir var brn onu ogrenmeye gidiyorum .

    Olum asla son degil YENiDEN FARKLi SEKiLDE DOGUSTUR ;)
    Saygilarimla …
    Harbiden binliyim ;)
    ···
   tümünü göster