/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    0
    çok taşaklı yapıyız çok haklısın, gerçekten inanılmaz komplike ve ince ayar yapılardan biriyiz onda da haklısın.
    ama birisi gelip insan bedeni, bedenin işleyişi kusursuz derse işte orda gülerim ben. tıp okuyorsan biliyorsundur, sadece yapısal genetik bozukluklar, insanın bağışıklık sisteminin hala tam verimle çalışmaması, sebepsiz hastalıklar, nedensiz doğum sonrası hastalıklar falan.
    insan vücudunun bu kadar mekaniğinin iyi olmasının sebebi, milyonlarca yıl içinde yavaş yavaş basitten komplikeye doğru giderek kendini mükemmelleştirmesidir, adaptasyonlarıdır.
    tanrınızın söylediği gibi de kesinlikle kusursuz değildir,ve değişen bir doğamız olduğu için mutlak kusursuz canlı da var olamaz zaten, değişken bir varlık olması gerekir.
    yani demem o ki,değişiyoruz, hala mükemmelleşiyoruz yavaş yavaş, milyon yıl içinde gayet iyi yerlere geldi vücudumuz o da doğru,ama tanrı ben sizi en başta böyle yarattım ve değişmeyeceksiniz çünkü mükemmelsiniz derse,ona yalan söylüyorsun derim. insanın değişerek geliştiği ve ilk halinin bu olmadığı bilimsel kanıtlara dayanarak bi gerçektir.
    tıp ve kimya konusunda bir kimya mühendisi olarak bende boş değilim amk, hemen yüzeysel bakıyosun kanka diyip gerizekalı ilan etmeyin
    ···
   tümünü göster