/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    -4
    ya nasıl bi huur çocuğusunuz siz anlamıyorum, ama onlar da bize öyle yaptılar dediler diyenler hem mal hem huur çocuğu, zilyon tane çükü gelse yine entrymi silmem, fransa devletinin yüzyıllardır yaptığı sömürgenin, yaptığı katliamların (bkz: ruanda soykırımı) ama pariste yine onlarca masum insan öldü, masum birileri ölürken siz nasıl bu kadar mutlu, nasıl bu olaylardan haz alıyorsunuz anlayamıyorum, muhtemelen yaşınız16'nın üstünde değildir, zekanız da muhtemelen 12,5 falan
    ···
    1. 1.
      -1
      Yaşım 19 oçe hukuk okuyorum. Hep Fransa öldürüyordu sıra onlara da geldi. Aynı acıyı onlar da yaşasın ki akıllanırlar belki. He belki yine akıllanmazlarsa zaten mazlumlar ölüyordu yine onlar ölecek.
      ···
    2. 2.
      -3
      ya bir de hukukçuyum diyor dıbına koyarım senin, nasıl bi zütsünüz lan sız, oçe diye küfür ediyor bir de huur çocuğu, çocuk seni gibe gibe öldürürüm, sizin gibiler avukat, savcı,hakim olacak bi de, nasıl bir sığ kafaya sahipsiniz, ciddi anlamda beyyin hücrelerini digimonlara gibtiririm senin nasıl sinirlendim bak. 19 yaşındayım hukuk okuyorum diyor. sana diploma veren okulu gibiyim.
      ···
    3. 3.
      0
      insanlar ölmesin ama başka insanların ölmesini istemeyen insanlar ölmesin. biliyosun 7 milyarlık dunya bir sürü insan çeşidi var. mesela sen kimsenin olmesını ıstemiyosun biri senin hakkını yediğinde hakkını helal edersin allah önünde daha üstün olursun. fakat unutma ki allah kısası da helal kılmıştır. onun önünde sen daha makbulsundur ama o da haram degıldır. bu gün çıkıp fransızlar hakkında edilen kelamın ederi kadar suriyedeki masumlar konusulsaydı o zaman herkes yanında olurdu.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster