/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +7
    en başta n dikkatlice oku
    denenip onaylanmıştır.

    body başla kanatlı bıcepsli bi vcuut döşe şimdi bunu niye yazdım çunku fitness demek bütün hormonlarının düzenin toparlanmasını sağlıcak tek şey , böylece pgibolojin hormonların ve fiziksel görüntün sayesinde daha mantıklı işler yapacaksın. Bu 1

    2nci olarak

    vucut 6 ayda fln baya yol kat edilir, bu sağlam vücut için zara ve h&m gidip sadece dar üstüüne yapışan slim fitt jeanler t shırtler elbiseler yapacaksın ve ucuzdurda zara arayıp ındırımleri sorabilirsin. Zara bana göre şuanki en iyi genç tarzı modern elbiseler üreten bi yer. Ve abuk subuk renkli renkli değilde siyah gri tarzda elbiseler yapacaksın.

    kışın mesela hafif cool sıyah renkte bi atkı ve siyah bot ( hardal olmasın çok demode ) altına güzel slim fitt jean ve deniz gezmiş vari bi palto ile çok can yakarsın. Sana kalmış çoçuksu renkli baskılı şeyleri unut ,boğazlı kazaklar güzel trikolar slim fitt yakışır.

    3 ncü olarak

    maddi durumuna göre yunanistan fln gıdıyorsan azda olsa iyidir zara yada başka marka ( armani hugo boss dior ) satan bi yere gidip parfüm alıyorsun zara iyidir . 50 tl çok güzel parfümler var. Güzel kokmak herşeydir.

    4- bi insanın tipini saçları belirler tipine baktım elin yüzün düzgün sana tavsiyem yanlar kısa üstler çok uzun olmıcak şekilde kestir modern bi görümüne kavuşursun. Sonra jöle wax alıp çok olmıcak şekilde şekil verirsin.
    sakal içinse yanları düzelt çenede çoğalsın böylece daha sert kemikli bi surat görümünü olur.

    Sivilce gibi problemlerin varsa doktora gidip randevu al onları hallet.

    Ve en önemlisi kimseyi gibleme ezik durma dik dur spor bu yüzden önemlidir. Özgüven katar. Bunlar sana çok şey katar zamanla iş ortamı olsun cafeler olsun karı kız bulursun. Sağlam 3 arkadaş yap kültürlü onlarla takıl şehrin güzel yerlerinde . böyle böyle zamanla açlılıp yaparsın.

    hadi eyw ozelden destek verebilirim.

    bende lisede ezik bi tiptim şuan uni 3 üm baya sağlam manıtalar yaptım genelde kızlar beni hem tatlı bulurdu filan yaşımdan küçük gosterdıgım için . Ama fitness tek çözdümdür artık hatunlar kendi whatsapp msj atıyor napıyon diye.

    Ya ezik olursun yada eziklerin konuştuğu kişi...
    saygılar...
    ···
    1. 1.
      +11
      Adam James Dean beyler. Sagol kardesim
      ···
    2. 2.
      0
      Verdim şukunu pampa takibe aldım seni tavsiyelerine açığım
      ···
    3. 3.
      +1
      yarın onemli bır sınavım bu hafta yarra yedim .

      gelecek hafta boşum ısteyen olursa güzel bişey derlerim özelden atarım siz msjlar bırakın yeter.
      ···
    4. 4.
      0
      Panpa sen başlık acsan harika olur takibe aliyorum seni
      ···
    5. 5.
      0
      panpa başlık açmam ama sağlam 2 3 sayfa yazarım sizin için ozelden atarım
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster