/i/Tespit

  1. 76.
    0
    Şimdi şu var ki modern asker asla öyle bi saçmalığa girmez
    Hiç ateş ettin mi bilmem. Ben mesela atışa en önde gönderilirdim denetlemede, kendimden başka da 200 tane g3 mermisi atan asker hiç tanımadım. Ama şu var ki nişancılık isteyen her muharebede masken senin tüfekle olan bağını azaltır. Ve beraberinde o kar komandoları için gösterdiğin maske yerini ele verir direkt hedef olursun. Kamuflajın mantığı basittir. Kendini sakmamak cildinin güneş veya ay ışığında parlamasını engelleyip düşmanq isabetli atış yapabileceğin mesafeye sessizce sızmak. Maske görüşünü kapatır. Bunun bir alternatifi yüzünü ve ellerini boyamak olabilir ancak.

    Dahası senin o fotoğrafını paylaştığın göz kısmı korunaklı maskeler air soft silahlarla kapıştığımız sırada yaralanmamak için kullandığımız, sıkıştırılmış cam elyafı malzemeler. Yani 0 koruma. intikale çıkmayan, kafasında olası muharebe hattını kurgulama imkanı bulamayan adamlar gelipte fikirleri bile olmayan konularda başlık açmasın amk. Adam 20 kilo yüklenmiş tam techizat bide o yarım kilo maskeyi versen sülalene söver.
    göğüs göğüse bir dövülte de görüş alanın kısıtlanacağı için yine dezavantaj o maske.
    Bi diğer dangalakta geçen "abi siz çelik yelekle çıkıyordunuz intikallere değil mi?" diye sordu. Evela bi askere git gel sonra gör hanyayı konyayı.

    Yani uğraştırma adamı 20 farklı sebep söyleyebilirim bu fikrin salakça olduğunu ispat etmek için amk
    ···
   tümünü göster