/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +11 -1
    Ulan zırtapoz yüksek sesle müzik dinlenebilir amenna da 140 desibelle bunu yapıp bir de o tam anlamıyla s*k*msonik sesleri daha karga takunu yemeden uyanıp işe giden insanların arasında umuma açmanın manası ne ? Amacın ne senin yamyamın evladı amacın ne ?

    Metroya binmişiz, öyle bir müzik (sözde) yükseliyor ki hepimiz ulan metroya müzik yayını gelmiş he sanırım diyoruz o derece. Ulan diyorum kaptan koca adamsın değiştir mınıskiy bari şu müziği, sabah sabah zulme bak.
    Mış mış möş möş diyor yok efendim bilimum pop kisvesi altında dımtıslı arabesk şeyler çalıyor. Lan sonra bir baktım meğer ses solumdaki 28-30 yaşlarında bir muallaktan geliyor. Kadın bu.
    Herkesin yüz ifadesinden, bakışından belli rahatsızlık ama bu zamazingo oralı değil.

    En son tepem attı, omuzuna işaret parmağımla click click yaptım. Döndü mal mal bakıyor konuşmamı bekler halde, müziğe devam. Ulan öküz ruhlu, çıkar kulaklığını da duy. Çıkardı.

    - hanfendi müzik zevkinizi beğenip beğenmediğimizi merak ediyorsunuz sanırım. Algılayabildik, takdir ediyoruz halk olarak.

    - pardon da anlamıyorum ne diyorsunuz ?

    (Herkes gülüyor o esnada)

    - diyorum ki bence müziğiniz mahreminiz olsun ve umuma daha fazla açmayın. Biz az evvel siz dinlerken konuştuk metro sakinleriyle, müzik zevklerimiz uyuşmuyor. Oyladık ve dinlememe kararı aldık.

    (Mal mal bakmaya devam)

    - hanfendi lütfen sesini kısın öyle dinleyin ne dinliyorsanız. Burası kuruçeşme arena değil istanbul metrosu.

    Sonra bir alkış kıyamet.. o an ayaklarımın yerden kesildiğini farkediyorum. Bir bakıyorum metrodan inerken beni omuzlara alıyorlar, herkesin dilinde aynı ezgi.
    " aşk bu kızılötesi, yaralı müzesi, hareket edemem.."

    Şaka lan şaka. Metro bekleme yaptı işe geciktik dıbına koyim.
    ···
   tümünü göster