/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +10 -3
    filistinliler yahudi yerleşimcileri durduk yere bıçaklasa yine haklılar derim. sen git dünyanın taaa bilmem neresinden gel oranın yerli halkından izinsiz devlet kur ve ingiltere-amerika desteğiyle diğer yerleri de işgal et. filistinliler yerden göğe kadar haklılar.
    ···
    1. 1.
      +4 -4
      yerli halktan izinsiz devlet kurmakmı, dedeleri satmış lan memleketi. dedesinin yaptığının cezasınıda çekecek elbette. onun dedesinin yaptığının cezasını benmi çekecem. veya israillimi çekecek adam parayı verip almış
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        senin ben olmayan beynini gibeyim dıbına kodumun salağı! israil son 4-5 aydır mescidi aksa'yı işgal ediyor. olur olmaz israil askerleri mescidi aksa'ya dalıp halılarını çiğniyor, kur'anları yere atıp özellikle tahrik ediyor. Mescid'i aksa'Ya girişleri engelliyor. ikinci intifada ariel şaron denilen huur çocuğunun mescid'i aksa'yı zorla ziyareti esnasında halka ateş açılması ile başlamıştı. onun için intifada deniyor. filistinlilerin bu tahriklere, işgallere ve inançlarına hakaret edilmesine karşı koyma gücü yok. son olarak bıçağa sarılan israil askeri bıçaklıyor ve oracıkta öldürülüyor be beynini, izanını gibtimin cahil huur çocuğu.

        bir de bilip bilmeden konuluyor, böylesini sorgusuz domaltıp gibicen, hiçbir şey demeden çekip gidicen. düşünsün dursun beni niye domalttılar diye efradını gibtimin evladı ya!

        sakinledim biraz.
        ···
      2. 2.
        +3 -1
        bu toprak satma olayı da yalan! böyle siyonist goygoycusu huur çocuklarının ezberinden başka bir şey değil.

        filistin müftüsü emin el hüseyni (hani geçenlerde netanyahu'Nun tak attığı adam) neci o zaman huur çocuğu! madem dedeleri satmış, bu adam neden çanakkale harplerine girdikten sonra 1917'de filistin düşünce osmanlı'dan kalkıp toprağını savunmaya geldi. Ki, ailesinden onlarca devlet adamı yetişmiş osmanlıya. ne işi vardı da gitti.

        özellikle 1948'den sonra yerinden yurdundan edilen on binlerce filistinli var. toprakları zorla alınıp parasıyla satmış gibi iltica ettirilenler var cahil bin. kendi rızası ile toprak satan filistinli sayısı binde biri geçmez. yoksa o insanların torunları ne gibime lübnan'da ürdün'de libya'da yemen'de mülteci şartlarında yaşasın. bunlarıns ayıları 4 milyonu aştı amın evladı.

        iki tane liveleak izleyip tarih öğrendiğini sanan dıbına kodumun ilkokullusu.
        ···
      3. 3.
        -1
        filistin toprak satmıştır beyler konu kilit.

        olum para için satmışlar abdülhamit in kanla vereceğiz dediği toprakları bm lere satmıştır.

        zamanında ingilizlerle ortaklıkta yapmışlardır.

        yani gibimde olmaz . Müslüman dediğin adam arkadan iş çevirip hilafeti koruyan bi devlete bunu yaparsa ebesinin dıbını terstens aplar israil. Bu nası müslüman her kendine müslüman diyen olsaydı şuan bu durumda olmazlardı.

        Valla filistin e destek verenin ebesının dıbını gibeyim israil inde dıbına koyim.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +1 -1
      sen de haklisin
      ozet : aslında herkes oruspu çocuğu
      ···
      1. 1.
        0
        Son zamanlarda sosyal medya da gordugum en guzel yorum
        ···
    3. 3.
      0
      bm sınırlarını kabul edeceğiz ve bundan sonra ülke kurma ülke bölme veya birleştirme işlemleri demokratik yöntemlerle olacak. savaşla değil. misal ülkene başka biyerin toprağını katmak istiyosan o yörenin halkı seçime girecek kendi ülken de girecek yüksek ezici çoğunlukla kabul edilirse birleşecekler gibi gibi.. savaş savaş nereye kadar aq.. acak o bahsedilen demokrasi liberal değilse bi taka yaramaz sosyalist veya sosyal demokrat rejimlerle olmaz. muhafazakar sağcılarla da olmaz
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster