/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    Güzel kardeşim medyamızın olayları ekgib yansıtması, hükumetin körüklediği arap sevgisi ve geleneksel yahudi düşmanlığı bâbında sana hak veriyorum ancak filistinlilerin zamanında istisnalar hariç toprak sattığı kesinlikle yalandır ve belgelerle dedalarca kanıtlanmıştır.Öyle bile olsa israil neden elindeki toprağa tamah etmektense arapların elindeki taktan çöle bile göz dikiyor ? Neden Netenyahu seçim vaadi olarak "Filistin diye bir şey kalmayacak" diyor ? Bundan daha aleni nasıl bir nefret söylemi, nasıl bir düşmanlık olabilir ?

    Ayrıca israil resmi olarak teokratik bir devlettir, yani musevi devleti. Yıl olmuş 2015 adamlar teokrasiyle yönetiliyor kimsenin gözüne batmıyor. Oysa her fırsatta (Haklı olarak) iran,S.Arabistan gibi devletleri şeriatla yönetildikleri için kınıyr,hor görüyoruz.E fark ne ?

    Üstelik adamlar siyonist. inkar edebilir misin yok canım ne alakası var gayet laik insanlar diyebilirmisin ? E siyonizm nedir yahudi milletinden olmayanların Yehova tarafından yahudilere hizmet için yaratılmış (Daha doğrusu bir hayvanken insana çevrilmiş) ve işkence edilme ve öldirülmesinde hiçbir sakınca olmayan canlılar olduğu inancı ve vaadedilen topraklar üzerinde bir Büyük israil kurma ideali değil midir ? Bu bile tek başına yetmezmi ?

    Yine de dediğim gibi bu dıbınamodumun filistinli araplarını zerre sevmem ev faresi gibi ürer bi gibime yaramaz çingene binler madem din kardeşimiz göreyim bi faydasını zamanında Osmanlıya karşı ingilizlere destek olmayalardı bunkarı yaşamazlardı aq.Hadi diyelim islamcıların iddiası etmedilersrail 48'de kurulana kadar hatta 200'lere kadar ellerinde fırsat vardı kere Türkler bizi kurtarsın biz Türkiye'ye bağlanmak istiyoruz gibi çağrıları oldu mu bana ne ozaman baksın başının çaresine yavşak.
    ···
   tümünü göster