/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +20
    Narsizme hosgeldin panpa. Dogru yoldasin devam et. Burdaki gibik ergenlere bakma. Ya da narsist dusunceyi hastalik olarak goren guya sosyal bilimci, kendini yetkin kisi sanan beyinsiz pgibologlara. insan icin en degerli, ilk sirada olmasi gereken sey kendisidir. Birileri mutlu olacak diye kendisini mutsuz eden ve bunu kabul etmeyen mallarda dolu dunya. 7 milyar insan gibisebilmek icin, harcayamayacagi paralari kazanmak icin gotunu yirta dursun, sen dogru olani yapiyosun.
    Onemli olan birilerine ihtiyac duymadan yasayabilmek, bu gibik zihniyetin en buyuk karin agrisi ise "yaslaninca yaninda kim olacak" lafidir. En cok bunu kullanirlar. Amina soktugumun salagi ama hic dusunmez ki bi sekilde olecegeni, hep yanimda birileri olsun, o bana ben ona mubtac olayim dusuncesiyle hareket eder.
    Aslinda bu konuda yazacak cok fazla sey var ama burada da bunlari dile getirmek pek mantikli degil, okuyan, ilgilenen ya da bilinclenen birileri olmaz. Akli daimi olarak gibinde olan bi nesil var amk. Boyle dusunmeyenleri tenzih ediyorum tabi. Optum bye
    ···
    1. 1.
      +1
      Panpa hic o portakal gibi memeleri yalamak gibmak istemiyor musun? Yada bir ciplak bir kadinin o cennet kokusunu arzulamiyor musun?
      ···
    2. 2.
      +2
      Panpa oyle bi dunya yok, ibine degilim lan. Sadece amsalak degilim, biri olmazsa baskasi olur. Biseylerin oesinden kosmuyorum ama olmazsa da olmaz cok dert etmiyorum. Sonucta 32 diye bisey var. Ki 31 bi cok kez daha tatmin edici oluyor. Kari kiz derdim yok, belki inandirici gelmez ama gibismek icin hazirda bekleyen daimi kizlar var. Ha ne zamana kadar sure bilmiyorum ama yillardir hep bu sekildeyim. Zengin degilim, orta sinifin ustundeyim, mukemmel bi yakigibliligim yok ama tipsiz degilim. Burda en onemli nokta ney bikiyo musun ? Gizemli kalabilmek, bunu ozel caba gostererek yapamiyosun, narsist bi kisi zaten dogasi geregi boyle oldugu icin karsi tarafin gozunde dogal olarak gizemli, merak edilen ve cekici bi hale geliyor.
      Bi kizla gorusmek istedigimde sadece bi kez soruyorum, ustelemiyorum. Vb diye uzatabilirim aslinda. Hani bi ara moda oldu alfa erkek muhabbetleri bilirsin, hah iste o alfa erkek modeli narsisttir, kendini dusunur, onceligi hep "ben" dir. O yuzden alfadir zaten. Sen birilerine uymak zorunda degilsin, birilerine mecbur da degilsin. Yasayan canlilarin 2 farkli zaruri ihtiyaci vardir, karnini doyurmak ve barinmak. Haricinde kalan seyler teferruattir, yani biseylere, birilerine mecbur degiliz.
      Konu cok dagildi senin amina koyum
      ···
   tümünü göster