/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    Dalga 1

    insan kendini gerçekten de sevmeyebilir, bunun ana kaynağı özgüven ekgibliğidir. Ama hic bir başkasi için bir diğeri önemli değildir. Ailenin sizi olduğunuz gibi sever , arkadaşlarınızı hakeza öyle ,belki sevgili bulamayabilirsiniz ama bunun sorumlusu da ozguvendir.
    Başkasını sevmek insanın doğasında olan bir şeydir bu kısımda sizi sevdiğiniz hakkında yapabilecekleriniz ,ümitsiz vakalar için yontemleri anlatacağım.

    Sevdiğiniz kız/ erkek karşı cinsiyle takılırken duyulan o tedirginlik sizi ele verir , sürekli bir takip etme isteği oluşur insanda. Aman sakin sakinliginizi Koruyun ve önemlisi özgüveni olun göz göze gelirseniz gözlerinizi kaçırmayın.
    Burada dikkat edilecek bir diğer husus hal hareket. Eğer sevdiğiniz insanla aynı ortamdaysaniz odaklanmaniz zayıflar, hareketlerini hallesir. Sakin olun. O anda derin bir nefes alın ve başka şeylere odaklanmaya çalışın. Fırsat olursa ve görünüz yerse konusun kızla / erkekle. Aman konuşurken sakin olun konuşmanın bozulacaktır kem kum edeceksiniz hızlı ama saçma konusacaksiniz.
    Eğer kız umutsuz vaka ise o gayet sakindir ,onla açık açık konusunda olursa olur olmazsa olmaz bu kadar basit
    Ve kendinizi sevin , başkasının sizi sevmesi için ugrasmayin, ozguveninzi satmayı.
    ···
   tümünü göster