/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 51.
    +14 -2
    olm siz niye böyle içinizde yaşayıp yaşayıp triplere giriyosunuzki. ulan gerizekalı, kızın sevgilisi varmış senin ona olan aşkını anlayacak şekilde sana neden baksın. 2-3 hafta sonra açılınca ne olcak amk 2-3 haftada çocuğumu unutacak. burada 10 senedir unutamadım diye başlıklar açıyor insanlar. "ben seni arkadaş olarak görüyorum." desinde 10 senede sen kendine tecavüz et amk. içine içine seni seviyorum diyip adam gibi sevdim yazmayın amk şuraya. adam gibi seven çıkıp seviyorum der.
    edit: son cümlemi de izah edeyim. çıkarsın karşısına "ben sana aşık oldum ama hayatında başkası var bu yüzden yapamıyorum" dersin gibtrip gidersin en azından bilir aşık olduğunu aklında yer edersin. belki birgün çıkar kaşına "bende seni sevmişim şimdi anladım" der.
    2-3 hafta sonra teklif edersen sadece zor zamanında onu sırtından bıçaklayan diğer insanlardan hiç bir farkın kalmayacak amk. bu nasıl büyük bir bencilliktir. 2-3 haftada eski sevgilisini unutsun hemen yeni aşklara yelken açalım. 2-3 haftada eskisini unutan yenisini de unutur eşşekten düşmüşe dönersin inşallah.
    ···
   tümünü göster