/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +262 -31
    Herkes üstüne alınmasın ama diyoruz ya hani özgüvensizim asosyalim bişey yapamıyorum diye. işte onun çözümünü buldum. Bikaç reze değil direkt anlatıyorum herkes faydalansın inşallah.

    Beyler bunu bana yıllar önce pgiboloğum söylemişti "hadi len ordan" dedim.

    Bilgisayar, müzik, hayal kurmak insanı ağır sanallaştırır. Daha doğrusu soyutlaştırır. Ne demek bu peki?

    Yani artık bu dünya size tat vermez. E tat vermeyince ne olur? insanlarından toplumundan kişilerinden yavaş yavaş vaz geçeriz. Bu da özgüvensizlik gibi gözükür. Ki zaten özgüvensizliğe ilk adımdır bu. ilerledikçe aynı kalır ve ne iş ne okul hiç bişey gelmez insanın içinden. Şimdi çözüm şu:

    Kendimizi sıkıyoruz biraz duygularımızın üzerine gidiyoruz ve "aman küçük düşersem düşeyim kaç kere gelicez dünyaya bununla hayatımı zindan edemem" düşüncesini beynimizin içine yerleştiriyoruz ve hiç bir işi ertelemiyoruz. Müzikler bi kenara, bilgisayar bi kenara ve olabildiğince hayal kurmamaya çalışıyoruz bu hayattaki sorumluluklarımızı düşünüp çözüm arıyoruz. Bu çözümleri gerçekleştirmek için de Allah'ın bize sunduğu dışarıdaki hayata adım atıp harekete geçiyoruz.

    Allah'ın rahmeti üzerinize olsun.

    Edit: Müzik ve hayal olayına karşı gelen kardeşlerimiz olmuş. Hiç sorun değil çünkü başka insanların fikiri de her zaman önemlidir. Ve şunu da unutmayın ki birkaç insan dünya durdu deyince dünya durmayacaktır. Cesaretinizi kıran herkesin, herşeyin inadına dışarıdaki hayatta hakkımız var (:

    Edit2: Bir kardeşimiz de meditasyonu ve hayali savunmuş terapi olduğundan bahsederek. Sanırım tekrar okuması gerekecek anlayana kadar (: Ama haklı yanı da var benim meditasyonum sakinleştiricim namaz. Kafirlerin de lütfen kendine kalsın düşüncesi (:

    Edit3: Bir kardeşimiz de dini kullandığımı öne sürmüş ve Allah'ın onu bu şekilde tipsiz bir şekilde yarattığını söylemiş. Hey güzel kardeşim ben burada gerçekleri anlatıp da "Allah'ın rahmeti üzerinize olsun" dediğim mi battı sana (: Sen Allah'ı bu şekilde yok sayınca o sıfatın hiç yerine gelmeyecek zaten (:

    Edit4: Küfürler savuran soysuz haysiyet yoksunu kardeşlerimiz olmuş (: ama bu şerefsizlerin yanında işine yarayacak şekilde bakanlar da olmuş bizi ilgilendiren kısım burası zaten.
    ···
   tümünü göster