/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 251.
    +2
    benim onceki sayfada anlattigim ufak problem disinda pek sorunum yok fakat surekli kendimi istemsizce ölümü dusunurken buluyorum. yanlis anlasilma olmasin intihari degil ölümü ve ölmenin ne kadar guzel olacagini dusunuyorum. ben intiharin cok ekstrem haller disinda dupeduz acizlik oldugunu dusunurum. ama bu dedigim intihar degil ölüm meraki veya ölüm arzusu gibi birsey. beni anlayabilecek bi panpam var mi?
    ···
    1. 1.
      0
      Ölüm güzeldir kardeşim ama önce o ölümü bir haketmeye çalış sana verilen hayatın hakkını vermeye çalış önce bak nefes alıyorsun elin sağlam bunların hakkını ver bi önce
      ···
      1. 1.
        0
        calisiyorum zaten panpa. allaha bin sukur oncesine nazaran hayatim cok ama cok iyi. ama dedigim gibi ben bilerek olumu duslemiyorum. sadece cocukluhumdan beri asiri derecede hayal kuran bir onsan oldugumdan dolayi ekseriyetle kurdugum hayali yonlendirmeyi birakiyorum ve birden kendimi olumu dusunurken goruyorum. bazen hayal gucumun zihnimi bloke ettigi oluyor amk. sirf hayal kurabilmek icin otobuse metrobuse atlayip alakasiz alakasiz yerlere gidiyorum.
        ···
      2. 2.
        0
        güzel şeyler düşün ki güzel şeyler hayal edesin panpa bilinç altına telkin et şartlandır kendini *
        ···
   tümünü göster