/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 301.
    +2
    https://www.youtube.com/watch?v=iIQHQE2PecI şunu bi izleyin amk lan boğazımda bi yumruk oluşuyo ne zaman izlesem. benzer bi durum yaşayan bilir bu pişmanlığı. keşke demeyin lan hiç olur mu dıbına koyim bu gün her ne haltsa o istediğinizi yapın yarın yapıp da pişman olun ama yapmayıp keşke demeyin lan dıbınakoyim dedirtmesin hayat size umarım.
    ···
    1. 1.
      +2
      arkadaşımın bana ağlayarak anlattıgı kıza aşık oldum amk zor tutuyorum zaten kendimi atmayın böyle şeyler
      ···
    2. 2.
      0
      dua et o kız sana aşık olmasın lan, olmasın. inan bana daha kolay olucak bazı şeyler. içine içine ağlamak nedir görüceksin ama diğer şeklinden daha kolay olucak içinde bi mezar kazıp kapatman.
      ···
      1. 1.
        0
        olmasın zaten amk şerefsizlik yapmak istemem bebeyle 1 aydır beraberler bazen benide çağırıyorlar amk gezmeye çıktıklarında yannan gibi kalıyorum
        ···
      2. 2.
        0
        oh be kardeşim hem üzüldüm ama sonunu bildiğim için hem de sevindim senin için kardeşim. paramparça ol şimdi korkma sakın ama sonra içinde tek bir ukte olmadan uzaklaş o kırıklardan durdur akan kanını..
        ···
      3. 3.
        0
        beraber olduklarını öğrendiğim gün kestim teması akşdıbına evime geldiler ne oldugunu öğrenmek için kızla aram çok iyiydi bi derdim olup olmadıgını anlamak için saatlerce dil döktüler amk
        ···
      4. 4.
        0
        doğru olanı yapıyosun kardeşim uzaklaş gerekirse kır onları ama uzaklaş. bak açık konuşayım dostmuş arkadaşmış herkes için farklı kavramlar hele benim için zerre değeri yoktur ama vicdanımı alamadım lan aşkımın önüne. kırar geçeriz herşeyi bizden değerli mi diyecek kadar seven bi kız için bugün zerre değeri olmayan bi züte onu yapmadım yapamadım amk lan.
        ···
      5. 5.
        0
        mecburen uzaklaşıcam onları her el ele gördüğümde içim gidiyo amk
        ···
      6. 6.
        0
        sabır kardeşim. geçecek diyemem ama.. sabır derim.
        ···
      7. 7.
        +1
        umarım geçer panpa
        ···
      8. diğerleri 5
   tümünü göster