/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +24 -3
    Özet geçiyorum beyler

    Hatunla uzun zamandır birlikteydik. Ama ben nası seviyorum kızı varya yani elime kalem kağıt ver dünyanın en mükemmel kızını çiz desen o kız çıkıyo falan. Neyse bu kızla harbi çok güzel bi ilişkimiz vardı yani bi kere bile kavga etmişliğimiz falan yoktu.

    Bizim çok sevdiğimiz de bi yer vardı. Seyranbağları' nda küçük bi yer ama bütün Ankara ayağının altında böyle. Bi gün yine böyle oturuyoruz. Canımız sıkıldı dedim hadi kızılaya gidelim bi yerlere oturur bişeyler içeriz falan. Kız birden bembeyaz oldu böyle olmaz gitmeyelim evlere dağılalım falan dedi baya panik oldu. Üstüne gittim kızın ne oldu falan diye.

    Birkaç saniye sessizlik oldu. Sonra döndü bana, "ben gitar hocamla ilişki yaşıyorum. En azından bil istedim çünkü söylemeseydim kendimi kötü hissedecektim." Dedi ve bastı gitti. Bikaç dakika kendime gelemedim lan. işin kötü yanı söz konusu gitar hocası da yaşını başını almış evli iki de veledi var.

    Gün içinde hiçbişey yapasım gelmiyo ruh gibi oldum dıbıma koydu yani anlayacağınız. Bişey diyin bi teselli falan verin lan çok kötüyüm amk.
    ···
   tümünü göster