/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 1.
    +71 -7
    merhaba yine ben. birazdan anlatacağım şeyler ülkemizin geleceğini belirleyecek konulardır. tek derdim 1 kişide olsa onu kazanmak.

    dünya gıda sektörü artık tek elden yönetiliyor. öyleki bu şirketler artık devlet kademelerine kadar girip, kendi çıkarlarına kanunlar çıkarıp, insanları zehirleyecek kadar gözleri dönmüş çok uluslu şirketler. herşeyi anlatıcam bir bir.

    çoğu gelişmiş ülke bu savaşı kaybetti. amerika gibi dünya devleride zamanında bizim gibi bu kritik dönemde bilinçli olsaydı belkide bu kadar sağlıksız beslenmeyeceklerdi. bizim ülkemizde tamamen amerikan gıda kültürüne doğru gidiyor, bizim neslimiz son nesil.

    çok önemli konulara değinicem lütfen okuyun. ucuz mal üretip satan bu tekel olmuş market zincirleri türk halkının sağlığını nasıl hiçe sayıyor göstericem. bilakis çok uluslu fast food şirketlerinin oynadıkları oyunları.

    uzun zamandır okuduğum yazılar, fikirler ve görüşlerle bir süredir sözlükte çığlık atıyorum. bir kaç kişiyi bilinçlendirmek tek derdim. bildiklerimi aktarmak.
    ···
   tümünü göster