/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +3 -1
    panpa komunizm ile sosyalizm farklidir. Komunizm yer yuzunde kurulacak bi cennet gibidir. Kapitalist duzen somuru duzenidir
    sosyalizm temel ihtiyaclari saglar ev iş aş vb.

    ama kapitalizm de açliktan ölsen hastaneye kaldirilsan sigorta sorarlar.

    Sscb neden yikildi? Elindeki imkanlari silaha yatirdi amerika ile uzay yarisina girdi. Rekabetci ekonomik model olmadigi icin kaybetti. Insanlar uyanmali artik sosyalizme ihtiyac var savas kimseye fayda getirmez. Gerekli olan temel ihtiyaclarin karsilanmasi ve dunya kaynaklatinin hirs ve rekabet ile somurulmek yerine planli ve tum insanlik icin kullanilmasidir.
    ···
    1. 1.
      +1
      kanka komunizm adi altinda yapilan serefsizlikler islam adi altinda yapilan serefsizlikler Türkçülük arkasina saklanarak yapilan serefsizlikler vs kisileri ilgilendirir. misal bismillah diyip adam öldürünce noluyorsa halklarin kardesligi diyip ogretmen doktor asker vurmak aynidir.

      Ayrica 80 lerde Bi cok kürd ve turk solcusuna iskenceler yapilmistir. Hatta bugun bir tane binbasinin ölüm yildonumuydu ve Turkcu arkadaslar mezarina ziyarete gitti.
      ···
    2. 2.
      0
      Saçma argümanlarına cevap verecektim ki "herkez" ve "katliyam" yazdığını görünce vazgeçtim. Tarihi tarihçiler yazar ama sen yine de oku evladım beyinsizlerden dinleme zira komik şeyler söylüyorsun.
      ···
    3. 3.
      0
      bana diyon sandim herkes ve katliam yazmasini bildigimden mevzuya uyandim.(:
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster