/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +10
    haklisin panpa
    ···
    1. 1.
      +54 -1
      Muhtemelen kız öyle düşünmüş ki direk bunu söylemiş yoksa gerçekten kanka olsaydı seninle böyle düşünmezdi. Sonra bakmış hiç pas vermiyorsun o konularda engellemiş seni. Ulan kız milleti değil mi karşılıksız iyilik yapmayacaksın bunlara direk zütleri kalkıyor :D :D
      ···
      1. 1.
        +45 -1
        olm bu kızın aklı çok karışık lan. sende her yerden sil, okulda falan suratına bakma, peşinden "noolur gib beni" diye sürünmezse bende bişey bilmiyorum amk.
        ···
      2. 2.
        -5
        zikin aq

        https://youtu.be/sHj8QFvdAFk
        ···
    2. 2.
      0
      Zencigitarist çok haklı pnp dinle bu çocuğu
      ···
      1. 1.
        +2 -3
        @1 ne kadar duz bir ksfa yapisi bu panpa. Belli ki kizin sevgilisi seni engellemesini istemis ki adam hakli kiz da pes etmis engellemis.
        ···
      2. 2.
        0
        @hanim bordo klavyemi getir doğru söylüyon panpa şuku. aşşağıda bi adam daha senle benzer bişey söylemiş şukulamışlar seni niye eksilediler acaba amk
        ···
    3. 3.
      0
      Sıkma canını, yarın sevgilisine mesaj atarsın sevgilin tangasını bizde unutmuş diye :D ödeşirsiniz
      ···
    4. 4.
      +2
      Kizn olmayam watsap profil resmine 2 posta attim helal et
      ···
    5. 5.
      0
      lan bunu yaptığım için kendimden nefret ediyorum, ama üstte gözükmesi lazım. Senin şu an yaptığın şey don kişot sendromu denen bir mevzudur, sen yaşadığın kötü bir olaydan dolayı geliştirdiğin bir korku mekanizmasına dayanıyorsun, zira bu pgibolojinin ilk katman savunma mekanizmasıdır, atasözümüz olarak sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer'in bilimsel modellemesidir. senin kalbini kırdığı ve haklı olarak buna sinirlenmiş olduğun için, bu durumda bu tepkiyi vermen gayet normaldir, ama dikkat et, sonuçta sen gerçek bir düşmana karşı değil, yel değirmenlerine karşı savaşıyorsun. yel değirmenlerini tuzla buz etsen bile sorunun çözülmeyecek. kendine iyi bak taşaksız sözlük burda durdukça hiç gibinde olmasın.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster