/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +202 -9
    Haddi hesabı yok amk..

    Beyler perşembe akşamı bayadır tuvalete çıkamıyordum 4 gün kadar. ama nasıl kıvranıyorum görseniz karnıma ağrılar giriyor. Biraz da tembel bir tipim bilgisayardan kalkıp sıçmaya gitmek zor geliyor. Ulan tuvaletin kapısında paçaya kadar indirdim donu klozete oturduğum gibi pata küte sıçmaya başladım ulan bi kalktım allah belamı versin ki 5cm vardır çapı bir de kol gibi 20 cm uzunluğu vardır. Ulan sifonu çekiyor çekiyorum gitmiyor. Neyse çıktım tuvaletten annem girdi. Babamı falan çağırmış kovayla su dökmüşlerde anca gitmiş tak. Babam gece yanına çağırdı beni. Yarın doktora gidiyoruz dedi durumu açıkladı falan tamam dedim.

    Gittik doktora doktor dedi işte film falan çekilcek çektirdik filmleri sonuçları bekliyoruz. Saati geldi babam dedi ben alırım. Ben de yok ben alıcam falan dedim ısrar etti babam iyi tamam dedim git al.
    10 - 15 dakka sonra geldi. Bomba çukuru gibi züt deliğin varmış ulan dedi 15 Saniye beynimdeki devreler yandı bozuntuya vermeden tekrar içeri girdik. Doktor kıçımdaki kasları kontrol edecek iğne vuracakmış. Babam tutturdu illede bende olcam yanında iyi tamam dedim kıramadım yine. Beyler küçükken çok iğne yemişliğim vardır babam şöyle dedi doktora Doktor bey bizim oğlanın zütü kalbur deliği gibi olmuştur sen bırak enjektörü tüpü deliklerden aşağı dök direk dedi ulan doktor kahkahayı patlattı. Yandaki hemşireler bana bakıp gülüyolar ağır rezil oldum. Bide bağıra bağıra fitil yazıyor bana. Çıkana kadar hemşireler bana güldü. Ve mehter marşı eşliğinde hızlıca olay yerini terk ettim.

    çugulayanlar: benden sonra sıra bekleyenler
    ···
   tümünü göster