/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3 -1
    incide hep verdiğim ayar , başlıklarını okuyordum taki bu güne kadar . Wot diye bir oyun oynuyorum (bilmeyen panpalarım için ) herneyse klagib bir tank oyunu takım halinde oynanıyor. Oyun ırkçı insan kaynıyor.

    Yine oyunda öldüm dıbına koyayım ben başladım takıma sövmeye güzel hoş takıma sövüyorum ordan biri bana "barbar török " yazdı . Bunu okuyunca delirdim elim ayağım titredi eğerki türkçe biliyor olsaydı çıkar ağzındakini , derdim ama bu öyle bir av değildi (kurbanım bir macardı.) Ben bu veleti takmadım sonra bana " sen muallaksın" yazdı ingilizce bende bu sefer intikam almalıydım beynimin tüm kıvrımlarını çalıştırdım ve bu bine haddini bildirmeliydim sonrada dedim ki: Evet ben bir muallağım ve senin babanı gibtim yazdım. Ama intikamım bu kadar hafif olmamılıydı ve dedimki : sonrada sen doğdun yazdım . Adam bir sustu beyler dahada gibsen bi daha konuşamaz.
    Edit : ben o macarlı muallağın bana hakaret ettiği kısımları Ss alıp oyunun destek hattına yolladım şimdi bu muallağı banlattırcem ve bu güne kadar tüm ırkçılık yapılan mazlum vatandaşlarımız mesela bir afrikalının intikdıbınıda aldım Türkün gücünü göreceksiniz.
    Bu daha başlangıç ...
    ···
   tümünü göster