/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4
    yanii??
    ···
    1. 1.
      +14 -3
      en iyi dost hangisi panpa?
      ···
    2. 2.
      +2
      benimde kopekler kadar degerım yok panpa neyın tribine giriyon aq
      ···
    3. 3.
      +1
      Panpam simdi seni eleştirmiyorum afrikanın çeşitli yerlerinde aç çocuklar var burdaki köpeklerin bile içmediği sudan su içiyolar ekmek yok zaten böcek yiyolar bunlar köpekten daha alt seviyedeler ben bunu diyorum birazda onlara üzülsek diyorum
      ···
    4. 4.
      0
      Insanların anasini gibeyim alayi çıkarcı huur çocuklari adam akıllı olana lafım yok ama şu an köpekler insanlardan daha değerli
      ···
    5. 5.
      0
      ananı giberim o aç insanların oruspu cocugu olmazsa olmazsın konularda dıbına koydugumun
      ···
    6. 6.
      0
      o piclerde cocuk dogurmasinlar.. yiyecek ekmegi yok aq cocuk dogurup duruyorlar.. biliyorlar avrupadan ordan burdan para gelcek.
      ···
    7. 7.
      0
      27 milyon aç insan nerde orta Doğu ve Afrika'da zamanında hint okyanusunda Osmanlı'dan ispanyollara karşı yardım isteyip destek vermeyen Hindistan Afganistan Arabistan iran gibi insanlarla işimiz yok + hicaz ve yemende çekirge yememize neden olan MC.Mahon anlaşmasına bakınız. Sonra demeyin insanlık neden öldü. insanlık pakistanli kadınların bileziklerini Çanakkale ye gönderdikleri gün vardı bugün ölü.
      ···
    8. 8.
      -1
      hadi git o 27 milyon insanın birine bişey ver anında seni kullanır ayrıca insan bu çalışır meslek edinir aq köpeği araba tamircisimi yapcan. Sadakat insanda olmayıp köpekte en önde olan kavramdır ayrıca sadakate hizmet sonsuzdur.
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster