/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -1
    Suriyeli zenginler çok rahatça avrupa ülkerine kaçmış hep televizyonda öyle görüyorum peki garibanlar ? onların bu dünyada yeri yok mu? hay ben böyle hayatın nerden tutsan iki ucu taklu değnek bastonun ayrıca diğer çocuğun ne suçu var herkes bir birey ama insanların hayatını bir önceki nesil belirler şöyle düşünürsek ailelerimiz bizim sadece geleceğimize yön verme konusunda varlar diğer türlü başka hiç bir değişim yaratıcılık olamaz şu hayatta hangi insanın hayatı gül bahçesi gibidir ki? o yüzden daha güzel bir dünya için iyi insanlar olalım ben o hayalim yok diyen çocuğun videosunu izledim o gururdan öyle söylüyor yazık garibim oysaki onunda sıcak bir yuvaya hasreti var 2 fotoğraf kıyaslandığı zaman 2 side cocuk ama bir diğerinin hayallerini söylemesi bireysel yönden kendi kazanımı ile ben onunla da gurur duyuyorum ayrıca çok sevimli buluyorum fakat suriyeli çocukta çocuk,oda bir insan onu da değerli görüyorum ve üzülüyorum ben gerçekten övünmek için söylemiyorum ama 20 yaşımdayım inanın kendi sorunlarımla başa çıkmaya çalışıyorum yaşadığım hayat çok ama çok zor benim de o yüzden iyi bir insan olduğumu düşünüyorum ne biliyim kafam çok ama çok karışık.
    ···
    1. 1.
      0
      vardır tabi onunda hayalleri görüpte imrendiği şeyler elbet vardır ama gördüğü gibi her şey ortada diğer çocuğu sevmiyorum çünkü herkes tarafından çok şımartılıyor
      ···
    2. 2.
      0
      Panpa ne biliyim hayat çok ama çok çok çok zor hayattan öyle soğudum öyle sıkıldım ki hayalim yokmuş gibi davranıyorum gerçek olmadıkları için bende mesela.
      ···
   tümünü göster