/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    'rusya gelsin giberiz' diyen ergen incicileri. olum kafanız çalışmıyor mu lan? saman bildiğimiz saman. hani ot olan, inek yiyor olum. samanı dışardan alıyoruz. çoğu hayati şeyde dışarıya bağlıyız ama siz ne diyorsunuz? rusya gelsin yerli uçaklarımız var, yerli silahlarımız var biz giberiz.

    yannan gibersiniz beyin özürlüler. hanginiz askerlik yaptı da bu kanıya vardı? askerde 3 tane mermi atıp subay-astsubay karılığı yapan askerler mi diyor bunu? türk ordusu güçlüdür tezinden vazgeçin beyler hepimizi giberler. 1 tane dostumuz yok haritada 1 tane. suriye sınırı huur olmuşken sizin rusyadan gelecek bir atağa karşı çıkmanız hayal. hadi çıktık diyelim be namussuzlar internette ortamlarda yazıp çizmek çok basit. fakirin-garibanın evladı ölecek çok mu istiyorsunuz insanların ölmesini? nedir bu savaş çığırtkanlığı?

    olum aklınızı başınıza alın giberler hepimizi giberler. dostumuz yokken bu coğrafyada savaşa girmek ülkenin fişini çekmekle eşdeğer. bırakın şu internet milliyetçiliğinizi de gerçekleri görün.
    ···
   tümünü göster