/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +12
    ** afallamış bi şekilde ha dedim hayvan gibi. Merhaba dedi elini uzattı merhaba kusura bakma ya diyip elini sıktım. Oturduk çay söyledik. Ulan bi kıza bakıyorum bi kendime bakıyorum kız dünyalar güzeli ben bulaşık süngeri amk. Şimdi kalkar gider beğenmez beni diyorum içimden. Ama o bana bakıyor gülümsüyor. Naber? Dedi
    iyi senden naber dedim hafif gülümseyerek . iyi bende seni gördüm daha iyi oldum. Dedi
    Hal hatır sorma faslını geçtikten sonra çaylar geldi muhabbet koyulaşmaya başladı. Ee istediğin oldu mu mutlu musun? Dedi içten gülümsemesiyle. Nasıl yani? Dedim.
    Buluşmak istiyodun ya buluştuk mutlu musun? Dedi. Benim mutluluğumu boşverde istemeyerek geldin galiba neden benim mutluluğum söz konusu? Dedim sahte gülerek.
    Hayır öyle demek istemedim neden farklı yerlere çektin ki? Dedi.
    O zaman cevap veriyorum mutluyum dedim gülümseyerek. Konu konuyu açtı. ilk ben sordum erkek arkadaşın sevgilin var mı? Diye. Yok dedi sadece. Bi dakika lan o neden sormadı amk diyorum içimden galiba beni beğenmedi bi bahane bulup gidicek diyordum ki ben bunları düşünürken o da bana sordu. Senin kız arkadaşın var mı? Dedi yok dedim rahatlamış bi şekilde. Sahilde turlayalım biraz dedi hesabı ödedim kalktık. Dolaşıyoruz sahilde aramızda bi 30 40 cm var. Ulan salak daha ilk buluşmanız kız kucağına mı atlasın dediğinizi duyar gibiyim . Haklısınız binler tabiki beklediğim bu değil ilk buluşma sonuçta. Pamuk şeker satan bi amca gördük pamuk şekere baktı bana baktı. Gülümsedim gittim dayıdan bi tane pamuk şeker aldım verdim. Teşekkür ederim dedi içten gülerek. Ulan bi insan bu kadar güzel güler mi amk. Oturduk biyerde pamuk şekeri beraber yedik. Biraz daha turladık sonra evine bırakayım mı? Dedim. Gerek yok ben giderim dedi. Metro istasyonuna geldik herşey için teşekkür ederim görüşürüz dedi. Görüşürüz ecem ben teşekkür ederim kendine iyi bak dedim gitti.
    ···
   tümünü göster