/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +5
    ** Hiç bişey gibimde değil sadece eceme sahip olmanın gururu sevinci var üzerimde. Bir yandan da endişelerim var. Kafamdaki soru işaretlerini silebilecek tek şey zamandı. Sabırlı olmam lazımdı . Sabah annemin hazırladığı kahvaltı mutluluğu da eklendi mutluluğuma. Annemi özlemişim resmen ne zamandır yok evde. Kahvaltıya oturduk tabi bu sırada ecemime mesaj atmayu unutur muyum? Tabiki hayır güzel bi günaydın mesajı:
    - Güne senli başlamanın mutluluğuyla yazıyorum günaydın aşkım.
    + Bir an yazmayacaksın diye ödün koptu benden bıktın sandım odunum benim günaydın.
    - Napıyosun aşk?
    + Kahvaltı yapıcam şimdi sen napıyosun?
    - Ben şuan kahvaltı yapıyorum bi tanem.
    + Afiyet olsun
    - Annem geldi köyden yoksa beraber yapardık dışarda.
    + aa annen mi geldi?
    - Evet. niye şaşırdın ki ?
    + Şaşırmadım da annenle beni tanıştırsana aşkım.

    Hasgibtir ne diyosun kızım sen utanırım ben amk . Yapıcak bişeyim yok çaresiz kabul ettim en kısa zamanda tanıştırmak için sözümü verdim. Ecemle hoş beş böyle devam ettik. Hiç soğuma olmadı bir süre aramızda. Bir gün aldım eve getirdim annemle tanıştılar. ikisi bir olup beni utandırdılar sürekli ama olsun dedim. Ben ecemimi mutlu görmek istedim her zaman. Acaba o da ben seviyor mu? Yoksa zamanını mı geçiriyo benimle bilmiyordum. Sadece hareketleri davranışları sevdiğini anlatıyordu. Gün geçtikçe daha samimi olduk sıcaklaştık. Ben onu bazen okuldan almak için dükkandan erkenden kaçıp hazırlanıp okuldan almaya gittim. Bir gün yine okula gittim kapıda bekliyorum. Çevrem geniş olduğu için okulda çok tanıdığım vardı. Gerekli istihbaratı onlardan alıyodum. Murat diye bi bin var ecemlerin okulda. Kapıda beklerken baktım geliyo göz göze geldik mecbur selam vercez aq. Kardeşim nabıyosun iyi sen nabıyosun hal hatır faslını geçer geçmez murat bugün okulda olan bir olaydan bahsetti sinirimden muratı bike dövüyodum dur kanka benim falan dedi. Bu ecemlerin sınıfta osman diye bi bin var. Hayvan gibi bi muallak. Yanlışlıkla dirseği benim kızın gözüne gelmiş kızda buna yavaş olsana gibisinden bağırmış bu dıbına kodumun arizona kertenkelesi de benim kıza bağırıp üstüne yürümüş. Sabırsızlıkla okulum çıkmasını bekliyorum ama aklımda ne fanteziler kuruyorum..
    ···
    1. 1.
      +17 -1
      Hikayenin sonunda ayrıldığını varsayarak yazıyorum.

      Birbirinize sevginizi itiraf ettiğiniz günün gecesi sana erkeğim diyecek rahatlıktaysa bu yeni nesil harbiden yarra yemiş dıbınakoyim ya
      ···
      1. 1.
        0
        yazdığın entry'ye dayanarak söylüyorum

        Keşke 1-2 nesil öncesinde doğsaymışım be abi
        ···
   tümünü göster