/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +6
    ** Geldik yine onun sokağının başına ben hiç ayrılmak istemesem de evlerimize gitmek zorundaydık. Tabi bu durumu belli etmedim ona. Belki kemdisi akıl eder gel şurda biyerde iki çay içelim der. Ama öyle bir hareket sergilemedi huzurum. Yanağıma ıslak bir öpücük kondurdu. Görüşürüz en güzel tesadüfüm. Dedi.

    - Görüşürüz huzurum mutluluğum hadi git eve üşütme dışarda.
    + Senin yanındayken hiçbir şeyden şikayetçi değilim ki ben.
    - Olsun sen hasta olursan içim acır
    + için acımasın diye gidiyorum.

    Aslında gidişin de içimi acıtmaya yetiyordu. Yanımdayken bile özlediğim insanı yokken nasıl özlemem lan. Kokusu üstüme sinmiş dudaklarının tadı halen damağımda aklımdan çıkmayan gülüşü yanağıma kondurduğu o son oslak öpücüğün hala ıslak olması yolda yürürken mal mal gülmeme sebep oldu eve gidene kadar sırıttım aptal aşık modundayım çünkü. Hayatımda ilk defa aşkı tadıyordum. Tatmak ne kelime bildiğin ekmek arası yaptım yiyorum aşkı amk. Hep kızdım kendime daha önce neden aşık olmamışım malım ben gibisinden. Yüzümdeki mutluluğu herkes anlamış olacak ki beni gören " Noldu olum sana" diyor. Çok mu belli ediyorum lan acaba babam annem anladı mı beni mal mal gülerken gördüler mi. Eve geldim uzandım yatağa yorucu günün şerefine bir duş aldım. Mesajlaşmaya devam ettik sürekli aşk meşk romantizm konuşunca ben sıkıldım aq. Uyumayo teklif ettim kabul etti. Yattık zıbarıdık. Pazartesi sabahı uyandım lanet ediyorum bir yandan hayata klagib pazartesi sendromu amk . Ama artık bir tesellim vardı ecemim benden önce uyanmış mesaj atmış öğlen okula gideceğini yazmış. Bendenkalkıp işe gittim öğlen yemeğinde konuştuk biraz mesajlaştık. Dükkana geçtim nalburdan bi malzeme lazım oldu çıktım yola nalbura gidiyorum. Karşımdan kim gelse beğenirsiniz???
    Osman denen ayı. Aha dedim şimdi gibtim seni yaklaştım dedim yürü geç şu köşeye geldi amk hayvanı. Aga bildiğin gibi değil bak murat sana yanlış anlatmış falan derken ben buna sağlam bi dirsek asıldım tam gözüne geldi. Tamam şimdi gibtir git bu sana yeter bir daha o kızın etrafında dolaştığını duyarsam gözünü yerinden çıkartırım giberim belanı. Bu hayvan tamam dedi gitti. Hayvan dediğime bakmayın tam mal amk ben onun gibi kalıplı olsam istanbulu rehin alırım ama gel gelelim malın önde gideni işte.
    ···
    1. 1.
      +3
      osmanın aq sana bi şey olmasın
      ···
    2. 2.
      0
      ben onun gibi olsam istanbulu rehin alırım kısmında öldüm S:DaS:das.daS:d
      ···
      1. 1.
        0
        Aşkı ekmek arası yaptım yiyorum ne amk güldürdün
        ···
   tümünü göster