/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 1.
    +42 -9
    EDiT: 28.11.2015 MAÇLARI

    ---EDiT: BEYLER BUGÜN VP'YE VE LG'YE BASMISTIM VP 2-1 YENiLDi LG iSE YENDi. DIŞARIDA OLDUGUM iÇiN FNATIC-LG MAÇINA BASAMADIM TABiKi DE LGYE BASACAKTIM VE SUAN LG 1-0 YENiYOR. 2. HARiTA DA BASLAYACAK BiRAZDAN---

    birkaç tüyo vereyim.
    Fnatic-Virtus.pro maçı
    Vp'ye 5$ bassanız birşey kaybetmezsiniz. bence alacak.
    ---
    VP ALDI BEYLER iLK MAÇI 15 DOLAR BASMISTIM 45 DOLAR VERiYOR EĞER 2. MAÇI DA ALIRSA
    ---

    ordan gelen parayı da
    TSM-LG maçına LG'ye basın.

    bunlar banko maçlar fnatic ve TSM alır gibi görünüyor ama rakipler basit rakipler değil. 2 maç için de şans bence %50-%50. hatta tsm-lg maçına %60 lg alır diyorum.

    Piter-CSGL maçına da Piter'a basmanızı öneririm. bence %70 alacak gibi
    (ben 1 dolar bastım piter alırsa 2 dolar alıcam bence çok para riske etmeyin)
    ---

    önemli edit:
    pm gelenlere telefon numaramı attım bir grup kurabiliriz gelenlerle

    edit:bugünün kazancı eklenmiştir.
    http://imgur.com/aMHiaj7

    beyler cs go oynayanların çoğu bilir. csgolounge diye bir site var ve bu site üzerinden csgo resmi maçlarına bet basabiliyorsunuz. 1-2 bilgili maçları takip eden panpamızı daha bulursak buradan çok ciddi şekilde paralar kazanacağımıızı düşünüyorum.
    mesela geçen gece aniden uyandım uykum kaçtı. bundan önce belki 1-2 kere girmişimdir bu siteye ama içimden o gece o siteye girmek geldi. bir de ne göreyim! TSM-Navi maçına %75'e %25 oran var. millet mal gibi basmış TSM'e! amk navi ulan bu! gerektiği yerde GuardiaN tek başına taşıyor amk. ben de envanterimdeki en değerli item olan AWP | Elektronik Kovanımı (11$ değerinde) bastım. amk NAVi eze eze aldı maçı bende 35 $Lık item kazandım 11$'a. ve asiimov geldi. bu akşam da millet öküz gibi Nvyus'a basmış. Tamam Nvyus bankoydu ama %95'e %5 oran çok saçmaydı. LG çok iyi bir takım, Nvyus karşında şansı küçümsenemeyecek kadar çoktu. tabi ben yine riske atmak istemedim maça 1$ bastım salak gibi. 1$'a 17$ düşürüdm. şimdi o itemleri de Virtus.pro maçına Vpye bastım büyük ihtimal gelecek. ondan düşen itemleri de NiP-LG maçına tekrar LG'ye basmayı düşünüyorum. Büyük düşünenler varsa bir grup oluşturabiliriz ve paranın amuagoyabiriz

    ---
    Önemli Edit:
    beyler vp-liquid maçına 40 dolar basmıtım. 14 dolar kazandım. kazadığım 14 doları nip-lg maçına lg'ye basacaktım fakat aq sitesi itemleri nip maçı başladıktan 1 dakika sonra verdi. ben de mecbur elimdeki dandik itemleri oynamak zorunda kaldım ve lg!ye 5 dolar bastım. şuan 10 dolar getirisi var ve lg yeniyor galiba.. eğer itemlerim zamanında verilmiş olsaydı en az 100 dolar almıştım bu maçtan.
    ---

    ---
    Gecenin son editi
    Beyler Nip-lg maçı da tuttu. Virtus.pro maçına 45 dolar basıp 15 dolar almıştım. ama o maça bastığım ve kazandığım itemler Nip-lg maçı başladıktan 1 dakika sonra bana geldiği için yüksek tutar basamamışım. anca returns'lerde bulunan skinlerden 5 $ basabildim. eğer itemler zamanında gelmiş olsaydı 50 dolar basacaktım ve ez 100 dolar kazanacaktım bu maçta. ama olmadı 10 dolara da şükür.

    bu arada vatsap grubu kurmayacağım sadece yarın için bir tüyo verip toz olacağım.
    yarın fnatic-vp maçı var oranlar şuan %73'e %27. Fnatici devirebilecek 1-2 takımdan biri VP. yüzden çok basmayın ama bence 5$ kaybetseniz pek birşey kaybetmezsiniz. ben VP'nin alacağına inanıyorum ve 10 $ basıyorum şimdiden. ve oynadıkları son 6 maç da 3-3 eşitlik var. herşey olabilir ama %27 orana riske girilir. ve olasılığı yüksek bir risk.
    ···
   tümünü göster