/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 76.
    +1
    Bir kaç yıl önce ben de senin gibiydim. Elim ayağıma dolanıyordu böyle kelimeler boğazımda düğümleniyor , çıkmıyordu . Konuşa konuşa alışıyorsun biraz da vurdumduymaz takılırsan , koşuyorlar peşinden.
    ···
    1. 1.
      +1
      Bilmiyorum hacı ya.Ben kızların ilgililerini yanlış anlıyorum bir de. Hatta kızın biri bana "Sen beni yanlış anladın. Sana her gülen, seninle her konuşan kıza 'bu bana yazıyor galiba' diye bakıyorsun sanırım.Yok öyle bir şey. Kendine gel biraz." demişti amk. Kız tespit gibi tespit yapmıştı. Gerçi bunu anlamak çok zor değil de neyse.
      ···
      1. 1.
        0
        Biraz daha farklı bu iş. Bende çok çekiniyordum , bir kere deniyim ne olabilir ki kaç kez geliyoruz dünyaya dedim. Denedim , bir şey olmadı da azcık tecrübe filan kazanıyorsun ne kadar kazanırsan o kadar rahat takılıyorsun. Bir dene sen o kadar da zor değil. Arkadaşların dedikleri gibi onlar da insan.
        ···
      2. 2.
        0
        Aynen amk. Ben de osuruyorum, sıçıyorum.Kızlar da osurup, sıçıyorlar. Aramızdaki tek fark benim çüküm olması onların kukusu. Önüme gelene yazıcam amk bende. Swarmdan ekleyip yürümeyi düşünüyorum kızlara.
        ···
   tümünü göster