/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 251.
    +7
    ** Yaşadığım olaylar esnasında sevgilimi biraz aksattım. Gönlünü almak için şu yüzük olayını hallettim evde. Bi pazar günü buluştuk aynı yerde. Bu sefer ben önce gittim. Denize bakıyorum insanlara bakıyorum boş boş. Arkamdan birisi boynumu öptü. Dudaklarından kokusundan tanıdım ecemimi. Ama onun gibi ürkmedim. Geçti oturdu karşıma sadece gülümsüyordu.

    - Mutluluğunun sebebi nedir?
    + Uzun zaman sonra buluşmamız.

    Gözlerinin içi gülüyor resmen bu kız beni seviyor amk diyorum içimden. Çay söyledik taburemi yanına çektim sarıldım yandan elini tuttum saçlarını kokladım öptüm hep. Bana sorsalar dünyanın en güzel duygusu budur. Sevdiğinin saçlarını koklayıp öpmek. Kirpiklerine kadar ezberlemek, kokusunu ciğerlerine hapsetmek. Acaba birgün evlenirmiydik ki? Zaman bu kadar hızlı geçer mi ayrılır mıyız kopar mıyız birbirimizden herşeyi zaman gösterecekti ileriyi görebilecek yeteneğim yoktu sonuçta. Çayımızı içtik hadi daha sessiz biyere gidelim diyerek kaldırdım yerinden. Yürüdük biraz sahilin uçlarına doğru gittik banka oturduk. Biraz muhabbet ettikten sonra çıkardım kinderi cebimden uzattım.

    + Bu ne aşkım?
    - kinder sürpriz
    + Çocukken babamdan hep almasını isterdim ama büyüdüğümü düşünüyorum.
    - Benim gözümde bir çocuk kadar masumsun sen illa çocuk olmaya gerek yok bazen insana sunulan oyuncaklar insanı büyütür. Çok konuşmada aç hadi.
    Ulan bi romantik olamadım amk beceremiyorum ki. Açtı jilatini çikolatanın yarısını bana verdi yedim yarısını o yedi sonra açtı kutuyu.

    + Ya deli misin sen ?
    - Ne delilik yaptım şimdi ben
    Yüzüğü çıkardı içinden gülümseyerek gösterdi
    - Aa içinden bu mu çıktı?
    + Haberin yok mu şimdi senin bundan?
    - Vay be şansın varmış sürpriz yumurtadan yüzük çıktı.
    + Aşkım içinde adın yazıyo bu numaranı yemedim.
    - Beğenmediysen denize atabiliriz?
    + Hayat bana daha güzel daha değerli bir hediye sundu. Sen bana sunulmuş en değerli hediye en güzel sürprizsin senden gelen birşeyi nasıl beğenmem?
    - Beğenmene sevindim. Bu yüzük bizim sembolümüz olsun. Aşkımızı sembolize etsin parmağından çıkartma. Birilerinin seni sevdiğini anlasın artık herkes.
    + Sen nasıl güzel bir insansın böyle. Söz veriyorum çıkartmayacağım parmağımdan.

    Bana uzattı yüzüğü tak dercesine. Aldım taktım yüzüğü parmağına ulan ölçüyü iyi tutturmuşum tam oldu parmağına yüzük. O da şaşırdı parmağmın ölçüsünü nerden biliyorsun diye. Bende binliğe vurdum işi prim yaptım hemen yüzükten.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster