/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +17 -5
    O saydıklarının hepsinde Tanrısal bir güç, ilahi bir dokunuşun etkisi var. Tanrı için imkansız yoktur, tesadüf yoktur, bütün evreni o yaratmıştır, yerle bir edecek olan da O'dur.
    ···
    1. 1.
      +1
      Bende herseyi baslatan bi güç olduguna inaniyorum kardesim bu yuzden ateistlik uzak kaliyo bana
      ···
    2. 2.
      +3
      inan kardeş, inanmaktan zarar gelmez, bu dünya, bu evren, trilyonlarca insan tesadüf eseri, kendiliğinden amaçsız bi şekilde gelmedi dünyaya.
      ···
      1. 1.
        0
        Inanmaktan zarar gelmez anlayışına ayar oluyorum kardesim kusura bakmada muslumanim ayagi yapanlarin yuzde ellisi cenneti garantilemek icin inaniyo
        ···
      2. 2.
        +3
        ilk amaç her zaman için yaratıcının rızasını kazanabilmektir. Aldığımız her nefes, attığımız her adım, yediğimiz, içtiğimiz, hayatımız bunların hepsi birer nimet. Bütün bunların karşılığında senden tek istediği iyi bir insan olman, O'nu unutmaman hepsi bu. Cenneti garantilemek diye birşey yoktur. Vardır aslında ama kimlere vardır ? Peygamberlere ve onların yolundan giden çok özel insanlara. Ama tabi ki yaratıcı kötülerin cezalarını çekeceği, iyilerin de mükafatlandırılacağı cehennem ve cenneti yaratmıştır. Keşke cenneti hakedecek kadar iyi birer insan olabilsek..
        ···
      3. 3.
        0
        Inancsız olmama ragmen beni taniyipta sevmeyen insan yoktur kardesim, kimsenin dininede saygisizlik etmem sadece sorgularim. Ama müslüman olupta her taku yedikten sonra cehennemdeki cezasini cekip cennete girecek olanda insan, iyi bi insan olup sadece inanmadigim icin ccehennemde sonsuza dek yanacak olanda. Kitap böyle diyor, bende bu adaletsizligi benimseyemiyorum.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster