/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 301.
    +12
    ** Benden hiçbir şey saklama demedim mi ben sana. Ben senin sadece sevgilin değilim. Derdini üzüntünü sevincini mutluluğunu herşeyini benimle paylaşıcaksın. Gibisinden bir sürü laf söyledim. Sarıldı sıkıca

    + Beni yalnız bırakma sakın. Senden başka kimsem yok. Annem bile umursamıyor beni (Hıçkıra hıçkıra ağladı)
    - Herzaman yanında olurum destek olurum her konuda ama bana bir daha yalan söyleme. Benden hiçbir şey saklama nolur.
    + Söz veriyorum poyrazım bir daha olmayacak.

    Sustu, bende sustum bir süre sessiz kaldık. Sadece sarıldık. Verebileceğim tek teselli buydu elimden başka birşey gelmedi sadece sarılıp sevgimle teselli vermeye çalıştım. Başını göğsüme koydu ağladı. Yanımda olmasa çok ağlardım ama ağladığımı görmesini istemedim. Gözlerim doldu sadece damlalar gözümden akmasın diye gökyüzüne baktım hatta bir ara. Eve bırakayım demek istedim ancak eve gitmek isteyeceğini düşünmedim. Elim kolum bağlı sarılıp kaldım ona. Hava çoktan kararmış halen evine gitmedi. Ve dikkatimi çeken bir olay oldu telefonu hiç çalmadı normal şartlarda geç kaldığı için annesinin araması gerekir. Demek ki değer vermiyor kıza diye düşündüm. Dünyadaki en zor durumlardan biri bu durum. Sevdiğinin canı yanarken elinden birşey gelmemesi. Öpeyim geçsin diyebiliyorsun sadece sarılayım içi ısınsın. Elden ne gelir ki. Gidip üvey babasını mı öldüreceğim? Tabiki hayır. Yaklaşık 2 saattir sarıldığımızı farkettim. Birşeyler mırıldandım kendi kendime. Cevap vermedi eğilip baktığımda uyumuş göğsümde. Ulan nasıl uyandırayım ben bu kızı? Nefes almıyorum doğru dürüst rahatsız olmasın diye. Nasıl kıyacağım o masum uykuya. O kadar masumdu ki beyler sadece izleyebildim bir süre alnından öptüm bir kaç defa. Sonra kendisi uyandı zaten.
    + Saat kaç oldu? Dedi direk.
    - 22:00 oldu geç kaldın galiba?
    + Geç kaldım evet hadi gidelim.
    - Seni uyurken seyretmek güzeldi.
    + Kusura bakma ya dün sabaha kadar uyumadım. Uyuyamadım daha doğrusu.

    içim acıya acıya seyrettim onu istemeye istemeye bıraktım evine. O gülen yüzün beni hayata bağlayan gözlerin ardındaki acıları da göstermiş oldu bana. Bir çare bulmam lazım diye şartlandırdım kendimi ama be yapacağıma bir türlü karar veremedim tabi.
    ···
   tümünü göster