/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    Evet Beyler ben 21 yaşında asosyal bi kardeşinizim.
    Hayatımda Ne bi kıza el sürdüm (son 1 hafta hariç ) nede biriyle çıktım. Evet Olaya gelelim Herzamanki Gibi asosyal hayatıma devam ederken Oturduğum kafede bi hatunla tanıştım adı Bahar .

    Baktım beni kesiyo bendede tip var ama yalan söylemiyim elim yüzüm düzgündür elimde laptop sözlükte takılıyorum Ama hala kesiyor amın ızdırabı çok asosyal olduğum için gidip sohbette açamıyorum. Baktım yanıma geldi olm bendede cepte 45 lira para var hani böyle arkadaş falan olsak Bi takta ısmarlayamayacam kıza neyse oturdu yanıma AYFON 6 PILASINI çıkardı ;

    Pardon telefonum ikidebir kendi kendine kapanıyor nesi var acaba dedi . bi gibten anlamayan ben sanki telefonu ben icat etmişim gibi aldım telefonu aq bayada güzel bişeydi . nasıl açılacağını bilmiyordum çaktırmadım , bakmadan masaya bıraktım bisaniye dedim faceden bişeyle uğraşıyomuş gibi yaptım kız telefonunu açtı Bakıyım dedim hunharca aldığım gibi AYFON 6 PILAS kahve bardağına düşmesi bir oldu beyler o anı ne siz söyleyin ne ben anlatıyım aq ilk defa bi kızla yakınlaştım oda taka sardı hemen çıkardım fakirim ya aq ödüm patladı tabi bişey olcak diye hemen hırkamın koluyla silmeye başladım kız sorun değil falan dediysede ben temizledim . Şansa bak kahveye düşünce düzeldi telefon kız teşekkür falan etti numarasını verdi bana tabi benim telefon eski olduğu için telefonum yanımda değil diye yalan uydurdum ama kızın numarasını aldım buda böyle bi anımdır.
    ···
   tümünü göster