/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 126.
    +2 -1
    Kızlara vodkaları torpilli koyuyordum biz meyve suyuyla idare edebildik sonuçta ama onların içmeleri gerekiyordu. Sessizlik olunca bizim hemşireye bakıyordum. Ne kadar güzel amk. Ne işi var lan bu kadar güzel bir kızın bu masada. Sinem Kobala benziyordu. Çirken prenses konuyu cenin muhabbetine getirdi. Evet dedi. Güzel çirkef ben de merak ediyorum bu konuyu senden de dinlemek isterim dedi. Cüssesine yakışmayan bir olgunlukla. Vay dıbına koyayım çocuk gelişimi okuyan bir kız ciddi olabiliyormuş dedim içimden.
    Güzel çirkef konuşmaya başladı. Ya bizim bir arkadaş vardı sevgilisinden hamile kalmış. Herelde bebek iki aylıkmı neydi bildiğim kadarıyla uğraştık düşük yaptırdık kıza dedi. Konuşmayı yaparken çok hüzünlüydü. Pişmanmıydı yoksa. Peki sen nasıl böyle bir şey yaptın. Yani nasıl kabul edebildin? Kız hastahaneye gidip kürtaj yaptırırsa hayatı biter isteyen istediği zaman onun sağlık bilgilerine ulaşabilir ve kürtaj yaptırdığını öğrenirse ne düşünür onun hakkında dedi? Dudakları o kadar tatlıydı ki konuştukça her söylediğine hak veriyordum.
    -Evet sende haklısın fakat ya o işi yaparken kıza bişey olsaydı altından nasıl kalkacaktınız? Bilmiyorum ya bilmiyorum hiç bir şey bilmiyorum. Ayda yılda bir tak yedik oda geldi geldi ortaya çıktı.

    -Bari tuvalete atmasayadınız...

    Evet bari tuvalete atmasaydınız dedim. Güzel çirkin bu lafımı duyunca gözerimin içine baktı. Bende ona bakıyordum ve gözünden öylece bir damla yaş süzüldü evet. Evet güzel çirkef insan o bebeği nasıl tuvalete atar dedim. Laptobu kalk al gel dedi şeytan bütün tatlı çocuk videolarını izlet şu oruspuya. Agu aguu diyip meme emen o tatlı insan yavruları... izleteyim ki oruspu nasıl bir şey yaptığını anlasın. Tabi bu dediklerimi hayata geçiremeden güzel çirkef hıçkırıklara boğularak krizlere girdi. Ben katilim ben katilim diye inlemeye başladı.
    ···
   tümünü göster