/i/Erkekler

XX değil, XY
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 426.
    +2
    panpa şimdi bugün başıma bi olay geldi küçük bi kuzenim var bize geldi oturuyoduk bizim burdada bi kütüphane var dediki abi kütüphaneye gidelimmi gidelim dedim kalktık gittik bu kitap aldı okuyodu bende yanındayım o sırada ders çalışan bi kız gördüm ünili işte, kuzenime dedimki sen otur oku ben gelicem, kızın yanına gittim merhaba dedim merhaba dedi işte oturabilirmiyim rahatsız etmiyorsam dedim, oturun dedi. oturdum bi bakıştık gülümsedim oda güldü sonra dedimki ders çalışıyodunuz umarım bölmüyorumdur ama tanışa bilirmiyiz diye sordum güldü sonra şey dedim biraz ani oldu ama hoş birine benziyorsunuz dedim kızda yok hayır dedi bende peki dedim güldüm kalktım sınavda iyi şanslar dedim, sonra kuzenimin yanına geldim okudu biraaz kalkalımmı dedim olur dedi eve geldik. evdede abim vardı ne yaptınız dedi anlattım böyle böyle oldu abi diye sonra abim bana dediki kro öylemi konuşulur hayvan filan dedi böyle aşşağılar tavırlar filan ama o kadar moralim bozulduki abim öyle diyince yani kız hayır dediğinde o kadar kötü olmamıştım hatta kız hayır dediğinde kötü bile olmadım ama abimin öyle demesi çok koydu şimdi sorum şu panpa yanlış bi girişmi yaptım abim haklımıydı?
    ···
    1. 1.
      +2
      Evet panpa yanlış girmişsin Öyle sulu iltifatlara hic gerek yok ukala ol biraz amk bin ol Biz de bin olamıycaksak kim olucak Abini de gibleme Denemelere devam et
      ···
    2. 2.
      +3
      valla ben yaklaşımını çok beğendim abini bilmemde. daha nasıl giriş yapacakmışsın? soğuk yaklaşım çok zordur. yani tanımadığın etmediğin bir kıza ancak bu kadar ürkütmeden korkutmadan yaklaşabilirdin doğruda yapmışsın abine aldırma bir kere yapmış mı böyle sor bakayım? sadece bir daha ki sefere kızdan onay alma. kızlar onlarla kibar, korkak ve nazik konuşulmasına alışkınlar. yani tanışabilir miyiz demek yerine 5 dakikan varsa derslerle ilgili bir şey soracağım diyebilirdin. rahatsız etmiyorum umarım? ben küçük kuzenime kitap okutmaya geldim bu arada senle konuşmak istedim merhaba ben ... diyip adını söylerdin elini uzatırdın. o da gibe gibe elini uzatırdı. sonra biraz kitaplardan ne okuduğundan vesayre sohbet ederdin. hangi okula gittiğini ne okuduğunu neden o bölümü seçtiğini özel bir sebebi olup olmadığını sorardır en son giderken. tamam ben kuzenimin yanına gideceğim şimdi. telefon numaranı isteyeceğim daha sonra belki bir şeyler içeriz böylece beni tanıma şansın olur deseydin o kızın senin olma olasılığı öncekinden kat kat daha fazla olurdu.
      sen telefonunu isteyince ırım kırım edersede merak etme günde en az 20 kere falan ararım diye bir espri yapardın.

      kızın eline kozu vermişsin tanışabilir miyiz demişsin. bu aslında şu demek ( sen istemezsen tanışamayız sen istemezsen olmaz )

      yani ne güzel kız gülmüş iletişime açık biri belli ki. kezban falan da değil. daha iyi değerlendirebilirdin ama kimin umrunda bu sana tecrübe oldu bir daha ki sefere kendinden aynı bu şekilde emin ol çok beğendim bu yaklaşımını.

      şunlara dikkat et

      -ortamla ilgili gözlem yap
      -kızın görüntüsüyle giyimiyle o anda neyle uğraştığıyla ilgili gözlem yap

      ona göre bir giriş yapabilirsin.
      ···
      1. 1.
        +2
        harbi çok iyi geldi panpa eyvallah varya adamsın
        ···
    3. 3.
      +1
      eyw panpa abim moralimi gibti attı varya ama neyse
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster