/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 451.
    +5
    ** Böyle bir heyecan yok. Nasıl gideceğim yanına gidip ne diyeceğim ya terslerse ya kalkıp giderse acım artarsa. Yinede durmadım sevdiğimin sözünü dinleyip cesaret ettim. Gittim karşısına oturdum selamsız.

    + Hoşgeldin. Dedi geleceğimi biliyor gibiydi.
    - Hoşbulmak isterdim ama uzun zaman oldu hoşbulmayalı.
    + Hesap mı sormak istiyorsun?
    - En doğal hakkımı kullanarak evet. Bana yaşattığın acının sebebini bilmek istiyorum.
    + Çaresizdim poyraz. O gece o manyak annemi öldüresiye dövdü. Sonra evden çıkıp gitti bende annemden para alıp köye gitmek için bilet aldım. Annemle dedemlerin evine gittik aslında buraya gelmeyecektik. Annem halen orda. Ben buraya senin için geldim. Seni arayan arkadaşımdı.
    - Sözünü tutmayı öğrenebilseydin daha güzel bir ilişkimiz olurdu zaten. Yaşadığım acıyo bir bilsen bir yaşasan belki dayanamayıp ölürdün ama ben dayandım. Birgün tekrar karşılaşırız diye dayandım. insanlara yalan söyledim hep. Annem hep sordu oğlum neyin var diye hastayım anne dedim ağlamaklı. Babam sordu neyin var dedi aynı yalanı ona da söyledim. Arkadaşlarım sordu ailevi dedim anlatmadım bu yaptığını. Söylesene be ne yaptım ben dana günahsız kalbim tek başına mutluydu bu hayatta. Madem gibecektin kalbimi neden çıktın karşıma? Bu kadar soruya verecek cevabın olsa şuan zaten sevgilimdin. Ama artkk yoldan geçen insan senden daha değerli benim için söyleyeceğin birşey yoksa ben gidiyorum.
    + Son sözlerin bunlar mı?
    - Değil. Son sözüm diye birşey olmayacak. Her gece anıyorum o güzel ismini. Sen duymasanda olur ben içimde yaşatıyorum seni. Kalbimdeki duruşun içimeki masumiyetin senden daha güzel ecem.
    Hüngür hüngür ağlamaya başladı. Zaten zor turuyordum kendimi bende ağladım göstermeden. Gidecektim. Ağlamaya başladığı için gidemedim beyler. Dilim kötü konuşsada deliler gibi öpüp koklayasım sarılasım var.
    + Daha sessiz bir yere geçelim ?
    - Neden?
    + Rahatça ağlamak istiyorum insanlar bize bakıyor poyraz.
    -Kalk gidelim parka.

    Geçtik parka o kadar çok ağladı ki gözünde göz yaşı nasıl bitmedi hayret ettim. Sigara üstüne sigara yaktım . Ara sıra bende ağladım.
    ···
   tümünü göster