/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    -1
    ilk önce burda olduğun için ve soluduğum havayı bana dar ettiğin için senin en içten dileklerimle dıbına koyim liseli kardeşim.

    Ama düşene bir tekme de ben vurmak istemem sonuçta hayat seni liseli olmakla sınıyor .

    Şimdi gel gelelim o sivilceli suratında kırışıklıklara yol açan , o yağlı saçlarının dökülmesine yol açan sınav sistemine.

    Öncelikle gevşek kardeşim işin yok senin bu sınavlara çalışmaktan başka . Yani önce adam ol racon keseceğine kalemtıraşı al eline çözmeye başla o testleri. Adam gibi bir bölüme giremezsen paşa çocuğu da değilsen hayat karşısında dayanıklı durma şansın zora girer.

    Öncelikle ben tıp okuyorum , zamanında gayet iyi kastım sonucu aldım Allah bütün çalışanlara karşılığını verir zaten . Hayırlısını istemen yeterlidir eğer gerekeni yaptığına inanıyorsan. Ama kendini kandırmayacaksın liseli . Adam gibi çalışacaksın . Sonuna kadar gideceksin. Üniversiteyi bir yatak olarak düşün. Üstüne çıktıktan sonra istediğin kadar tepin . istersen on sene kal , ama ilk önce çık o yatağın üstüne.

    Ygs dediğimiz sınav ilk basamağı bu maratonun. Sana sadece şunu söyleyecem amk liselisi. Ben bu sınavda herkes türkçeden minimum 10 yanlış yaparken 2 yanlışla çıkmış bir adamım. Yani sana vereceğim en büyük ama en büyük tavsiye kitap okumaktır. Eğer kitap okursan senin o gerizekalı seviyesiz amaçsız yavşak liseli arkadaşlarının keşfetmediği o altın madenininden yararlanmış olursun. O kadar önemlidir ki bu , seni her alanda öne geçirir.

    Başka bir tavsiye vermek gereksinimi duymuyorum kardeşim. Kitap oku . Geçen metroda gördüm birbiriyle paragraf testi çözerek yarışan liseli binlerini. Böyle şeyler yapma kardeşim , canımı sıkma ağzına sıçtırtma canım kardeşim dinle beni. Eline klagibten başka bir şey alma. Matematik fen sosyal bunlar tırı vırı . Sadece test çöz ve en iyi şekilde anla . Bunlar zaten yapılır. Ama anlamak için kitap okumak şarttır.

    Benim söyleyeceklerim bu kadar. işte istediğin yere girmek bu kadar basit.

    Hadi şimdi 31 çekmekten nasırlaşmış o eline kalemi al ve geri dön test çözmeye.
    ···
   tümünü göster