/i/Tespit

  1. 1.
    +6
    tak faydalı bu kanal

    senin sevemdıgın bi görüşe laf çak

    cinsel espriler yap

    bu karı en az 20 kere çavuşşu tokatlamak sonuna kdr ağzına almak deyımını kullandı

    bu karı böyle espiler yaptıkça çok normal şimdi s. gidin
    ···
    1. 1.
      0
      He cunku sen istedigin kadar tasak muhabbeti yapabilirsin ama bi kadindan duyunca cok normal boyle yorum gelmesi senin kafani giberdim de cok dar kafalisin be kardesim benimkini alamazsin.
      ···
    2. 2.
      0
      bak yarakların efendisi senin nasıl bir hatun kişilik istiyorsun bilemem , ama bizim örf ve adetlerimizde hatun kişinin böyle sapıkça sohbetler yapmasını ve bunu milyonaların tıkladığı bir platformda sırf coolluk yapacam diye 2 3 ergen kişinin beğenisini toplicam yapması kevaşeliktir.

      Evet karı kız muabbeti yapıyorum , her tülü taşaklıda arkadaş ortamında konuşuyorum ama tutupta bunu karı kızın yanında bebelerin yanında yapmıyorum kendi erkek çevremde yapıyorum tutupta okuldaki bi kıza naber lan yarram diye konuşmuyorum. Konuşanıda gibtiri çekeriz uyarıp.

      Herkes istediğini gibi konuşmakta serbet taki başkaısnın özgürlüğü kısıtlamadığın sürece bu kevaşe gitsin arkadaşları ile barda evinde isterse grup ciks yaparak sohbet gibimde mi ?? ama böyle videoları birgün senin kızında izlicek erkeklerin yanında çavuşu tokatlıyarak gibi laflarla sohbet edecek ve o özgüveni böyle gibik videolardan bulacak colluk sanıp.

      Sırf batılı olcam dar kafalı benzetmesi yapacam deyip pisliğinizi başkalarına bulaştırmayın.
      ···
   tümünü göster