/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +85 -5
    Dün gece arkadaşlarla sahilde bira içtik 7. extradan sonrasını hatırlamıyorum amk uyandığımda arabadaydım herkes sızmış. Uyandığımda saat 11di mideyi üşütmüşüm fosur fosur osuruyorum bide öyle bir acıkmışımki karnım sanki yemek yesene huur çocuğu der gibi gurulduyordu.

    Bunların işi vardı beni eve bıraktılar. Ben de birşeyler yiyip kızın yanına geçecektim ulan buzdolabını bi açtım hiçbir şey yok en alt rafta gözüme iki tane muz çarptı onları yedikten sonra evden çıktım. Sokağın başında iki tane dönerci vardı ikisi de kapalı amk pazar günü olduğunu unuttum. Sokağın çaprazında çiğ köfteci var bayadır da yememiştim zaten. Baktım camda çiğ köfte+ayran 1.5tl içeriye girer girmez 4 tane bol acılı dürüm söyledim. 5 lira ver yeter dedi amk demekki esnaflık ölmemiş.

    Kızın yanına gidecem ama yağmur atıştırıyor en iyisi otobüse biniyim dedim. Durakta otobüs bekliyorum ama karnımdan çatır çutur sesler geliyor oda spreyi gibi dakikada bir fıs fıs salıyorum. Tam eve gidip bi güzel sıçacaktım otobüs gelince baktım boş hemen bindim. Arka dörtlüye geçtim koltuğun dibine dibine salıyorum iki durak sonra millet çekirge sürüsü gibi daldı otobüse amk. 3 tane besili camış gibi dede arka dörtlüyü doldurdu bende köşede sıkıştım amk zaten içimdeki gaz sıkıştırıyor bide bunlar sıkıştırınca patlayacak gibi oldum kalktım ayağa. Otobüs her durakta tıka basa doluyor amk kendimi sıkmaktan kıpkırmızı oldum baktım dayanamayacam butona bastım. Otobüs tam durdu basamaktan inecekken istemsiz bir şekilde zütüm yırtılırcasına osurdum amk sessiz çıktı ama zütüm bi an alev aldı zannettim.

    Otobüsten indikten sonra ağır adımlarla yürüyorum benim otobüs bi anda yolun ortasında durdu millet canlı bomba varmış gibi kaçışıyor amk. Tabi ben bunları görünce ara sokaklara girip izimi kaybettirdim. Akşam haberlerini açtığımda gördüm ki arkadaki 3 dede solumun yetmezliğinden ölmüş. Her yerde fellik fellik beni arıyorlarmış. Yakalarsalar zütümden gibecekler

    Edit: başlıkta resim olmadığı için trende de giremiyoz vay amk
    ···
   tümünü göster