1. 1.
    +4
    O zamanlar lise 1 deyim okul gezisi muhabbetine sınıfca gitmişiz falanca bir yere neyse ben biraz gezdikten sonra çişim geldi ve tuvalet bulmaya calisiyorum bi kaç yere sordum tuvalet paralı tabi. Benim de hayatim boyunca hiç mantığıma oturtamadığım şeydir tuvalete para vermek ayni sekilde su ve elektriğe para ödemek gibi. Hadi elektrik neysede allahin suyuna para veriyoz sanki devlet üretiyor suyu.
    Neyse efendim bi kac yere sordum ama kendimce diyorum hayatta para vermem falan diye ve öyle de yaptım. Sonra bi çay bahcesi ağaçlık gibi bi yer buldum kimse görmeden çıkardım ufaklığı bi ağacın dibini suluyorum ama ne sulama abartmıyorum az 5 dkka işedim.
    Sonra torbamın boşalmasının verdiği rahatlıktan olsa gerek böle ılık bi sıcaklik kapladi içimi. Sadece içimle sinirli kalmadi tabi bu dizimden göğüs hizama kadar anlam veremediğim muazzam bir sıcaklik. Evet hem hizli ve tazyikli çıkışından hemde yüzüstü yattığımdan yatak emememiş bi anda hepsini id-rar sıkışmış sonunda yuzeysel bir sekilde vucudumla yatak arasinda boylu boyunca dağilmiş. Uyandıgımda ise artık sadece bu sıcaklıktan faydalanmak kalmisti.

    Özetle; tuvalet parası vermemek icin altıma işedim.
    ···
   tümünü göster