/i/Tespit

  1. 1.
    -1
    Size de zekanizada... Ulan Askeri tarihi ve gelenekleri tek tek anlattirma bana... Nasil bir dunyadan bilgi aliyorsunuz anlamadik ki.
    ···
    1. 1.
      -1
      Geleneğinin amk. Paketle ver kargoya gitsin lan işte.
      ···
    2. 2.
      0
      Bak guzel kardesim Asker nedir? Emir alan sahistir. Kisiliginin bir onemi yoktur. Emirleri uygularsin oyle degilmi?

      Simdi bir pilot diyebilirmi kafasina gore dur lan su ucagi kaldirayim da su siniri bir geceyim bakalim ne olacakmis. Bunu demeyi birak sinirda bekleyen asker mermi dahi atarken emir ile atar oyle degilmi?

      Eh bu adamlar emir komuta ile idare ediliyor. Adama yap deniyor adam da yapiyor.

      Pilot manfred von richthofen in nasil ugurlandigini bilirmisin ruslar tarafindan? Yani saygi guzel kardesim. Asker askere karsi dusmanda olsa oldurdukten sonra dahi saygi duyar. Siyaset in zerre alakasi olmayan tarihten bu yana ilke ve kaideleri bunlar belirlemistir.
      ···
    3. 3.
      0
      Bana ters geldi hacı. Bence törene gerek yoktu. Paketlersin gönderirsin. Hele hele putin bu kadar artistleşmişken, hic gerek yoktu. Benim düşüncem bu yönde.
      ···
    4. 4.
      -1
      Zaten size kalsa kucuk eniste misali gelene gidene artislenecez sonra onune gelenden dayak yiyecegiz. Bak bu putin cakma dexer a yada obamaya benzemez. Direk biniyor adamin tepesine... Gurcistan ve Ukraynayi unutma... Ayrica Askeri toren zorunludur. Ic hizmetler kanunu bu yondedir, Gereken sekilde bir asker bir havaci ugurlanmistir. Bizlerin de ucagi dusebilirdi orada. Onlar da bize ayni saygiyi gosterirlerdi emin olabilirsin.

      Olu bir askerin delik degib olmus vucuduna zaten ayaklari ile basarak resim ceken tayyibin beslemeleri ile yeterince rezil olduk. En azindan bu ayibimizi olen pilotun ailesine ve naasina saygi gostererek bir nebzede olsa hafifletebildiysek bunda bir kotuluk yoktur.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster