/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -1
    opel kullananlar bilirler, bazen saçma sapan özellikle elektriksel arızalar veriyor ve çözülmesi zor olabiliyor. bu yaşadığım olayda araç kontağı kapatıp anahtarı çekmeme rağmen kendini kapatmıyordu. sinir bozucu bir durum tabi. tanıdık vasıtasıyla gittiğim özel opel servisinde, aracı aldığımızdan beri çıkardığı sorunlar gözümün önünden film şeridi gibi geçmekteydi.

    o sırada karadeniz şiveli bir abimiz ticari bir araç getirip yolda siyah duman attığından dem vurdu. ustayla daha önceden tanıştıkları belliydi. kendi aralarında ufak tefek laf sokmacalar oluyordu ben de onları dinliyodum. opel çok sorun çıkarıyor dediler, aynen pis arızaları var diye lafa girdim. adam ustaya neden opel değil vw golf kullandığını sordu. usta da olur mu benim eskiden opel tigram vardı dedi. ben de durur muyum 'baktın ekmek opelde, sattın arabayı servis açtın' dedim.

    o an servisteki araçlar kendiliğinden korna selektör yapıp su fışkırtmaya başladı. çırak diagnoz cihazına tetris kurup oynamaya başladı. usta rot balans aletine tutunup döndürmeye başladı. diğer opel sahibi elektrik süpürgesiyle aracımın içini temizlemeye başladı. bense ustanın benden ne kadar para alacağını düşünmeye başladım :(
    ···
   tümünü göster