/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 51.
    +24
    Burdayiz. Eskilerden kim kaldi amk. Serkan senin de anani gibeyim. Trend mirend cikarmissin amina kodugumunun huur cocugu. Trendini gibeyim. Boyle basliklari kaciriyoruz senin yuzunden. Herseyi para pul yaptiniz ya aminiza koyayim sizin. Onceden yazardik cikardi up yapardik cikardi. Gotune sok serkan. Belki yardim edecektik bu adama. Net huur cocugusun.
    ···
    1. 1.
      +2
      haklısın dıbına koyim ya 2 sene önce filan yoktu böyle şeyler şimdi yarrama benzemiş
      ···
      1. 1.
        +4
        2 sene once sozluge bile girmiyordum. 4 yil once biraktim. Simdi blogum icin mesaj atanlari goeunce girmeye basladim yavastan. Gram tadı yok gibtigimin yerinin. Sacma sapan basliklar sanki herseye gulunmeli gibi. Dertlesenler kayboldu gececi tayfa kayboldu. gibtiniz biraktiniz guzelim ortamimizi
        ···
      2. 2.
        +2
        @thorn aynen be karşim. ben de 5 yıl önce bırakmıştım, özlemiştim de sözlüğü, geldim biraz takıldım, sonra harbiden hayal kırıklığına uğradım. zira iyice sosyal medya platformuna döndü. başlıklar kayboluyor, adamakıllı girip ne geyiğimizi yapabilip ne derdimizi paylaşabiliyoruz.
        ···
      3. 3.
        0
        geçen bir başlık açtım, toprak başlığın adı benim nickten bul gel bi dertlen kardeşim. muhabbet edelim, sabaha kadar veri giricem erp sistemine yarına yetiştirmem lazım, bu gece muhabbetsiz geçmez.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster