/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +20
    ilk haraket tamamen kol geliştirme ağırlıklıydı.3 kere denedim. Kollarım kırılacakmış gibi hissettim. Hemen ümitsizliğe kapılmadım. Birkaç kere daha denedim.3ü geçemiyordum.Çok güçsüzdüm. Kendimi geliştirebilirdim aslında. Boş vaktim çoktu.

    Biraz dinlendikten sonra tekrar denedim. Omuzumda çıtırdamalar oluyordu her denediğimde.En sonunda bıraktım. Tekrardan oturdum bilgisayara. Başka haraketlere baktım. Diğer haraket bacak geliştirme ağırlıklı bir haraketti.Ona başladım. Zorlanmıştım gene.Ama bırakmadım, sürekli uğraştım. Sonuncuyu yapamayacak hale gelene kadar denedim.En sonunda yere düştüm. Suratımdan terler akıyordu. Saçlarımı arkaya tarayıp bağladım.Kol haraketini tekrar deneyecektim.

    Derin bir nefes alıp harakete başladım.3 e kadar geldim. Tekrar düştüm yere. Ağlamaklı bi his oldu gene içimde.Bu duygudan nefret ediyorum. Ayağa kalktım. Oturdum tekrar bilgisayara.

    Okuldaki zamanlarım nedense aklıma geldi. Okulda hoşlandığım bir kız vardı.Özgüvensiz biri olduğum için ona hiç yaklaşamadım. Anca uzaktan izledim. Daha sonra, benden daha uzun,iri yarı bir çocuk onunla takılmaya başladı. Sevgili olup olmadıklarını bilmiyordum. Sadece onunla çok mutluydu.

    Sebepsiz yere bir sinir geldi üstüme. Harekete tekrar başlayacaktım. Tekrar derin bir nefes aldım.Ve başladım.
    ···
   tümünü göster