/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +48 -45
    Merhaba sevgili abilerim varsa ablalalarım. Evet çok saygılı bir giriş oldu farkındayım ve hiç kimse de alışık değil burdaki bunu da biliyorum.
    Neyse konuya gelecek olursak (kimsenin 10 satırdan uzun okumaya mecali yok ki bunu derken bile fazladan 14 kelime sarfettim) (evet saydım) neyse işte hep yazıp duruyorsunuz dıbınakoyduğumun liselileri gibtiğimin liselileri liseliii falan diye. Evet aslında haklısınız amk.

    Şimdi gibtir git burdan liseli diye içinden bana söven abilerimi duyuyor gibiyim. Evet amk haklısınız 2k lı yaşıtlarımın hepsi yannan kürek adamlar. iki kitap okumazlar, samimiyet olsun diye birbirlerine huur çocuğu derler, anancılık yaparlar,tek dertleri prim kasmak için laf sokmak veya ortama girmektir,ha bir de çok sevdiği 250 grama taparlar falan filan diye bu liste böyle uzar ki hakkında eminim 2 milyar milyon tane de başlık açılmıştır.
    Peki ya kızlar;he hepsi para prim ortam peşinde falan filan bunları da herkes biliyor.
    Ama ben farklı bir yerden bakmak istiyorum olaya bir nevi de sizden akıl almak istiyorum geçmekte olduğum bu yolları sizler de geçtiniz.
    Ben türkiyenin en iyi ilk 20 lisesinden birinde okuyan, ortalaması en fazla 60/70 olan teneffüslerde kimseyle konuşmayan duvar kenarı sırasında kulaklığı kulağından ve kitabı elinden düşmeyen bir kardeşinizim.
    Ortama giremiyor muyum? Girebiliyorum. içemiyor muyum? Her liseli kadar. Karı kızla iletişim kurabiliyor muyum ? Bir çok gibkodan daha iyi. Ama beyler ben bunların hiç birini yapmaktan zevk almıyorum. Yapamıyorum amk. Çıkar için birbirlerine laf çakan, ideolojik kültürel ve daha bir çok bağlamda hiç bir bilgisi olmayan tek muhabbetleri karı kız futbol olan insanlarla yapamıyorum amk. Veya salak salak konuşmaktan ibaret ufukları olmayan söylediğim cümleleri açıklamak zorunda bırakan bir gib bilmeyen anlamayan kızlarla da yapamıyorum ne kadar güzel olurlarsa olsunlar 2 dakikadan sonra çıldıracak gibi oluyorum.
    Bi gün çıktım dedim bunlarla takılayım ne olacak ne yapacaklar. Lan bir insan topluluğu bu kadar gerizekalı olabilir (490 ve üzeri almalarına rağmen) lan bir insan topluluğu bu kadar aptal aptal konuşabilir. Ya bir insan topluluğu bu kadar ufuksuz bu kadar cahil olabilir amk ya. Ya bu insanlar gelecekte bu memleketi yönetecek bir de.
    Korkuyorum işte ben de bundan. Ülkemizin geleceğinden halkımın geleceğinden kendi geleceğimden. Bu gibiklerin ülkeyi yönetme fikri bile korkutuyor beni. Bu gibiklerin (erkek/kız) aile kurma fikri bile korkutuyor beni. Bu gibiklerle iletişim kurmak bile korkutuyor beni. Ne yapacağımı bilemez halde takılmaktayım kendi başıma. Hep kendimi geliştirme peşindeyim belki de yalnızlığın ve sosyal medya hesaplarımın olmamasının bana getirdiği zamanı düzgün değerlendirebiliyorum. Ama bilmiyorum beyler ne yapmam gerektiğini. Yalnızlığı sevmiyorum ama bu insanlarla zaman geçirmektense yalnız kalmayı tercih etmek zorunda kalıyorum. Sonra düşününce acaba hayatı mı kaçırıyorum amk diyorum. Böyle işte bu durum 6.sınıftan beri böyle hep tek gezdim hep dısladım toplumu kendimden evet 10.sınıftaki bir ergenin tekiyim. Evet 2klıyım. Ama beyler gerçekten insanı olgunlaştıran şey sınıfı başarısı parası değil. Yaşadığı olaylar ve çektiği acılardan ibaret. Neyse hepinize çok teşekkürler
    ···
   tümünü göster