/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +3 -1
    2k lı ikinci dangalak olarak olaya bodoslama dalıyorum. Türkiyenin ortalama liselerinden birine 444 puanla girdim. Haklısın ancak, bunu kabullenmekten başka çaremiz yok. Şimdiye kadar kime ne öğrettiysem neslimden, bir kulağından girip öbüründen çıkıyor. Bir "solcuyum" yahut "sağcıyım" diyebilen adamlara tapıyorum. Görüşlerinden ötürü değil ha, bunu açıklayabilecek seviyede olmaları ve bunları prim için yapmamaları. Yani biraz ağzını arayınca çok rahat farkedilebiliyor prim için yapıp yapmadığı. Bence çok takma kafana, belkide sorun senin sınıf ortamındandır, illa da sınıftan arkadaşlar edinmek durumunda değilsin. Ancak belirtmeliyim ki, gençliğin hiçbir zaman geri gelmeyecek. Bir dünya görüşün olması iyi bir şey, bilinçlenme yolunda bir yol kat etmişsin, ancak tüm görüşlerin de aslında bir noktadan sonra saçmalaştığı düşüncesindeyim. Eğer bu kıymetli zamanlarını bu tip konulara her zaman, her yerde harcarsan, hayatını az buçuk gibeceğini söylemek istiyorum. Biraz popülist olmakta fayda var, ortama ayak uydurmalı bunun yanında yapmak istediğin şeyleri etrafındaki insanlarla paylaş ki bunları yapma fırsatın olsun. Bazıları yeterince bilinçlenmemiş olabilir, ancak bu seni yıldırmasın. Eğer onlarla takılmak istemiyorsan takılmazsın zaten, basit düşünmek gerek. Neyse sıçtım gibi.

    El-özet: bırak dileyen dilediğini yapsın, seninle olan insanları etrafına topla ve yapacaklarını öyle yap. herkes bir gün fikirlerini olgunlaştıracak. Yapmayan adam ülkeyi yönetemez zaten. Kendini toplumdan soyutlama, gün gelecek harcadığın her saniyene ağlayacaksın.

    Not: istanbul/Anadolu daysan buluşup bir şeyler yapabiliriz.
    ···
    1. 1.
      -1
      Anadoluda değilim ama begibtastayım üsküdar 10 dakika bir sey bulusup görüsebiliriz tabi. Ya zaten olay solculuk sağcılık değil andavallık gavatlık ve söylediğim yazdığım şeyler sınıf değil sadece bir çok camiaya girip çıkıyorum ve bir çok insanı gözlemleyebiliyorum. Neslimizin böyle oluşu da beni korkutuyor.
      ···
   tümünü göster